Напишете дума/думи за търсене

Какво ни очаква според астрологията през следващата седмица

ДЕВА:
От вас седмицата ще изиска малко повече усилия, концентрация търпение и въздържане от поемане на допълнителни ангажименти. През първия ден от седмицата ще се чувствате добре и ще имате енергията да се справяте със задълженията си. Подгответе важните си срещи с факти и становища. Вторник и сряда ще бъде подходящо да представите концепцията си или да спечелите подкрепата и одобрението на ръководството. Избягвайте поемане на нови ангажименти и активност в дните четвъртък и петък. В тези дни довършете започнатото. Родените във втора декада съветвам да избягват рискови спортове, преумора и започване на нови ангажименти. Същите съветвам да се отдадат на рутинни задължения и почивка. Родените в първа декада ще се чувстват спокойни в зоната си на комфорт. Родените в трета декада трябва да избягват провеждане на важни срещи и разговори.

ВЕЗНИ:
В прегръдките на новата седмица очаквайте повече лекота, спокойствие, споделеност и успехи, още в понеделник. Първият ден от новата седмица ще получите положителни отговори по започнати дела. Ще се чувствате, щастливи и още по-мотивирани. Вторник и сряда ще ви донесат необходимата глътка въздух, хубави емоции и лекота в делата. Четвъртък и петък ще ви дадат надежда в служебни задължения, в които сте имали нужда от подкрепа и разбиране от другите. В личен план в тези дни ще се радвате на любов, топли мигове взаимност и споделеност. Почивните дни избягвайте натоварване и изберете релакс и активна почивка. Родените в първа и втора декада трябва да бъдат предпазливи в комуникацията, могат да бъдат грешно разбрани. Избягвайте през тази седмица уреждане на лични отношения. Родените в трета декада ще се чувстват щастливи и удовлетворени.

СКОРПИОН:
Новата седмица за вас е подготвила най-много блага, лекота и спокойствие. Няма ден, в който да отправя предупреждения и съвет за справяне с трудности. Понеделникът ще ви подхване сериозно с ежедневни дела и задължения. Вторник и сряда ще дадат възможност на всичко с което сте се захванали да се радва на успех. Тези дни са подходящи за всичко, което може да ви хрумне. Изключение в тази зелена светлина прави подписването на важни договори и документи. Харизматичните четвъртък и петък ще ви донесат нови идеи за нови начинания и нов подход за справяне със стари проблеми. За родените в първа декада не е момента да тъжат за стари неща, а по-добре е да видят новите отворени врати. Родените във втора декада е подходящо да заздравят личните си отношения. Родените в трета декада ще бъдат спокойни и удовлетворени.

СТРЕЛЕЦ:
Очаква ви динамична седмица с успешен завършек. Понеделникът ще ви зарадва с лекота и спокойствие. В този ден може да берете плодовете на труда си от предходната седмица. Вторник и сряда очаквайте да преминат бързо и вълнуващо. Те ще ви донесат новини, известия и полезна информация. Дните са подходящи за срещи, разговори, пътувания и запознанства. Четвъртък и петък ще са вашите най-щастливи дни. Планувайте през тях уреждане на ключови дела и водене на важни разговори. Родените в първа декада ще се радват на раздвижване и успех в делата. Родените във втора декада трябва да бъдат внимателни към информацията, която получават. Не доверявайте информация на хора, които не са доказали своята коректност към вас. Родените в трета декада ще се радват на любов и разбиране в личен и професионален план.

КОЗИРОГ:
Смятам, че в последно време се чувствате объркани и разколебани в личен или професионален план. Тази седмица ще продължи тази тенденция, но моят съвет е да изместите фокуса от ентусиазъм в работен план към занимания с любими дейности и креативно довършване на стари дела. Обърнете се към себе си и потърсете занимания, които ви вдъхновяват и осмислят времето ви. Използвайте идеите си да внесете разнообразие на работното място и личния живот. Понеделникът избягвайте провеждането на важни срещи и разговори. Този ден е подходящ да обмислите и промените ежедневието си. Вторник и сряда са подходящи дни за активни действия. Четвъртък и петък ще се радвате на повече разбиране и подкрепа. Тези дни е подходящо да обърнете внимание на близките хора. Родените в първа и втора декада трябва да избягват допълнително натоварване. Отложете уреждането на личните отношения за друго време.

ВОДОЛЕЙ:
Седмицата за вас няма да е никак лоша, ако не изберете дните вторник и сряда за важните си дела. Понеделникът ще ви предложи енергия, концентрация и хоризонти. Използвайте деня да довършите задължения, за които до момента не са ви стигали силите. Вторник и сряда е възможно да се чувствате разсеяни и неразбрани от околните. Избягвайте да излагате мнението си и да предприемате важни крачки в личен и професионален план. Уют и подкрепа ще ви предложат дните четвъртък и петък. В тези дни прегърнете идеите си и продължете да ги развивате и представяте пред колеги, шефове и партньори. Вложете в рецептата си за успех повече творчество и новаторство. Родените в първа декада ще имат желание за промяна, но трябва да се трудят още за нейното стартиране. Родените във втора и трета декада трябва да имат повече увереност, защото е сигурно, че се движат в правилната посока.

РИБИ:
Динамична и наситена с емоции и събития ще е седмицата за вас. Понеделникът спокоен и донякъде скучен ще се опитва да ви настрои за плавна и подредена седмица. Вторник и сряда много бързо ще заличат всяка мисъл свързана с еднообразието. В тези дни очаквайте новини, които да променят плановете ви и гледната точка до момента. Създалата се вихрушка от нова информация, неочаквани срещи, запознанства и случки ще бъдат знаци в живота ви. Бъдете наблюдателни към случващото се, защото между редовете ще намирате отдавна чакани и търсени отговори. Не оставяйте важни дела за дните четвъртък и петък, нека те осмислят и хармонично подредят случващото се през предходните дни. Време е родените в първа декада да започнат да мислят за нови хоризонти в живота си. Родените във втора и трета декада съветвам да бъдат търпеливи и да избягват решаване на проблеми в личен и професионален план.

Желая Ви хармонична и успешна седмица.
Бъдете здрави!
С обич,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X