Напишете дума/думи за търсене

Венера във Водолей – време за наслада, получена от делата ни

На 1-ви февруари планетата на любовта и хармонията Венера ще премине в кралството на знак Водолей и ще остане в неговите покои до 26-и февруари 2021 година.

Започна вълшебно, забавно и интригуващо пътуване!
Принцесата на зодиака, подобно на Алиса, се потопи в Страната на чудесата и се чувства далеч по-щастлива, свободна и спокойна отколкото през последния един месец. Венера се характеризира с любовта, привличането, красотата, изкуството, радостта, парите и бизнес отношенията.

Въпреки гостоприемната енергия на знак Водолей, тази година Венера ще срещне по-ранните гости там - Юпитер, Сатурн и ретроградния Меркурий. Тази компания ще даде още време, желание и нагласа да подредим и предадем още по-голям смисъл на делата си.
През последния един месец Венера премина през училището в знак Козирог. Беше мъдра, организирана, подредена, практична и ангажирана с въвеждането на ред и структура в областите, които управлява. Е, време е за повече почивка.

Сега Венера в знак Водолей ще успее да се измъкне от лапите и зоркия поглед на мъдрия учител Сатурн, ще бъде свободна да види живота си от друга гледна точка и най-вече да почувства себе си в цялата подреденост на Вселената. Знак Водолей вижда голямата картина, без да отделя внимание на детайлите, които понякога няма нужда да виждаме. Енергията на знак Водолей се свързва с бъдещето, свободата, иновациите, рекламата, медиите, фантазиите и всичко, което е неизмеримо, голямо и необятно. На земно ниво тази енергия ще се усеща като голяма глътка чист въздух, прохладен душ и излизане от рамката на правилата и нормите.

През последния месец всички ние бяхме ангажирани в това да напишем и подготвим за сцена собствената си пиеса и сега ще трябва да седнем в публиката и да се насладим на творението си. Спокойно! Ще има време за генерална репетиция, на която от първи ред да видите, поправите или промените сценария. Не пропускайте нищо – декори, костюми, музика, светлина и роли, защото сега от вас зависи какво ще представите пред публиката си съвсем скоро. Сега е моментът да помислите финално за заглавие на вашата пиеса и нека тя сбъдне всяка една плахо промъкваща се мечта в съзнанието ви. Бъдете открити, споделяйте, мечтайте, пожелавайте и преследвайте мечтите си. Никой и нищо няма да ни пречи да вдигнем глава и да видим любовта си, бизнес отношенията си, радостта, красотата и истински важните за нас неща така, както наистина искаме.

Най-много лекота и лично удовлетворение ще имат представителите на въздушните знаци – Водолей, Близнаци и Везни.
Повече усилия по завършване на постановката ще имат родените под знак Лъв, Скорпион и Телец. Бъдете упорити и не се отказвайте. Струва си победата!
Бъдете здрави!
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият фамозно приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват.

Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/



ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X