Напишете дума/думи за търсене

Юпитер във Водолей – желаната промяна идва бавно, но сигурно

На 19-и декември планетата гигант Юпитер с благородство и увереност ще прекрачи прага в дома на знак Водолей. Сякаш опознавателно ще прелети през него и на 14-и май ще успее да се потопи в гостоприемните води на знак Риби. Ще стигне до неговите 2 градуса и ретрограден ще се върне в знак Водолей на 29-и юли. Така завърнал се в необикновения дом на знака, ще остане там до 30-и декември 2021 година.

В астрологията планетата Юпитер пребивава в знак около една година и обикаля цялото астрологично колело за около 12 години. Тя е най-бързата външна планета и до голяма степен носи индивидуален принос във всеки хороскоп.

Благородството е присъщо качество на планетата, защото тя е тази, която носи вяра, надежда, светлина, справедливост и късмет в живота ни. Дава ни сили, изправя ни, вдъхва ни вяра, безрезервно ни дава късмет и единствено изисква от нас да бъдем реалисти и да не изискваме прекалено много от себе си и живота. Юпитер се свързва с експанзията и големите очаквания. Такъв е! Обича да има много и всичко и понякога зарежда темите, които докосва в картата ни, с неоснователни очаквания и мечти.

Увереността му този път няма да се дължи единствено на собствените му качества, а и на топлата компания на мъдрия и непоколебим по природа Сатурн. Най-големият благодетел – Юпитер, до 25-и декември 2020 г. ще споделя идеи, мисли и планове с планетата, която създава правила - Сатурн. Те двамата в забележителен синхрон, разбирателство, мъдрост и добронамереност ще започнат да пишат новата история на живота и вселенските закони. Съвпадът на двете планети в 0 градуса на знак Водолей ще постави началото и основите на промяната, която съм убедена, че всеки по един или друг начин желае. Събитията са невъзвратими, защото знак Водолей сам по себе си е свързан с новостите, структурната промяна, разгръщането на идеи и отваряне на възможности. Като пасивен и въздушен знак ще ни донесе нови хоризонти и желание за бавна и сигурна промяна.

Сигурна съм в добрия разговор, перфектната стратегия и още по-перфектния план за действие между двамата сега приятели Сатурн и Юпитер. Въоръжен с целия си оптимизъм, любопитство и желание за справяне с всички договорени ангажименти, Юпитер ще премине много бързо през знак Водолей и сякаш, обмисляйки добре всички планове, ще реши да се оттегли за близо месец в гостоприемните води на знак Риби.

Необходимо време да обмисли всички заръки на Сатурн и да прецени на собствена глава какво да ни спести и какво да направи по-добро за нас. И така на 29-и юли, завърнал се в знак Водолей, до 30-и декември ще даде най-доброто от себе си на нас, нашите планове, стремежи, мечти и желания.

Няма да му е лесно, защото до средата на януари 2021 година ще прави напрегнат аспект с планетата Уран, която сигурно настанила се в знак Телец, ще подлага на съмнение плановете на двойката Юпитер и Сатурн. Този сблъсък ще наложи ревизия на гледната ни точка и плановете, които смятаме да наложим. Сатурн ще ни дава сили и увереност да променяме, но Уран ще подлага на изпитания новите ни идеи. Времето дотогава е подходящо да анализираме добре собствения си потенциал, да подредим новите си цели по приоритет и да бъдем уверени в създадената стратегия. Промените ще бъдат успешни, ако се случват бавно и последователно. Не бързайте и не се ядосвайте, ако нещо не се получава бързо и веднага. Ако нещо е ценно и правилно, то ще оцелее въпреки всички възможни бури. По това време Марс също ще налага волята си чрез напрегнат аспект с Юпитер и ще разколебава желанието ни да продължим по новия път. Вървете! Хубавите неща и онези, на които най-много се радваме, са тези, които най-много сме
чакали, и за които сме водили най-тежките битки. „Струваше си“, кратко и ясно един ден ще описва всичко. Всичко, което всеки сам ще започне да създава през новата 2021 година.

Най-облагодетелствани от енергията на Юпитер ще бъдат родените под въздушни знаци Водолеи, Везни и Близнаци. На тях изпращам смелост, кураж и вяра в късмета на Юпитер.

Подкрепени от Юпитер ще бъдат родените под знаците Стрелец и Овен. Те могат да очакват развитие на планове и реализиране на мечти.
На повече лекота и спокойствие ще се радват родените под знаците Козирог и Рак. Те могат да очакват развитие на проектите, които са стартирали през 2020 година.

Пред предизвикателства ще бъдат изправени родените под знаците Скорпион, Лъв и Телец. От тях животът ще изиска повече усилия и мотивация, която ще ги възнагради с успех. Тях съветвам да не се вкопчват в старото, а да открият своите нови хоризонти и смело да се отправят на амбициозно пътуване.

Рибите лесно ще се впуснат в чистите и нови води на 2021 година. Новата година ще им предложи лекота хармония и разнообразие. На Девите изпращам повече смелост и увереност. Няма истинска причина да бъдат притеснени, но ще изпитват вътрешна неувереност и съмнение в собствените си сили. Ако нещо ви бъде отнето, то това е знак, че нещо друго ще ви бъде дадено. Пуснете каквото трябва да си тръгне и приемете даровете на новата година с усмивка и обновление.
Желая ви чудесна година!

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият фамозно приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват.

Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт - https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X