Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Стрелец и пълно слънчево затъмнение - каквото посеете, такива плодове ще събирате през следващите 6 месеца

Предстои последното за годината новолуние в знак Стрелец, което ще се случи на 14-и декември (понеделник), в 18:16 часа, на 23 градуса в знака, съпроводено с пълно слънчево затъмнение.

Това е второто и последно за тази година слънчево затъмнение, което няма да е видимо от България. Въпреки това неговото въздействие на емоционално ниво ще е дълбоко и трансформиращо. На енергийно ниво дните около новолунието се свързват с понижени биоритми, отпадналост, апатия и безсилие. Тези емоции и усещания допълнително този път са повлияни от слънчевото затъмнение, което има способността да изважда в съзнанието ни страхове и тревоги, но и желания за промяна. Използвайте импулса на това затъмнение за вътрешен диалог и анализ на постигнатото до момента. Излезте от коловоза на ежедневието си и помислете дали това, което правите, и начинът, по който живеете, ви кара да се чувствате щастливи и удовлетворени. Потърсете хоризонти в собствените си възможности и таланти.

Пожелайте си развитие, смелост и мотивация да сбъднете собствените си мечти. Не обвинявайте никого. Не взимайте крайни решения по повод лични и професионални отношения. Не съжалявайте за миналото. Не съдете и не бъдете груби с никого. Прегърнете се и си пожелайте лекота, вяра и сили да стигнете докрай. Каквото посеете в душата, сърцето и целите си на слънчевото затъмнение, такива плодове ще събирате до следващите 6 месеца. Възможностите ви очакват.

Новолунието се случва, когато Луната направи една пълна обиколка на астрологичното колело и застане редом до слънцето. Двете небесни тела, изобразяващи мъжкото и женското начало, майката и бащата, минало и настояще, емоции и индивидуалност, Ин и Ян се сливат в топла прегръдка. Сигурно усещате голямото значение на този момент и огромната му роля в живота ни.

С прегръдката настъпва онзи магически момент, в който вратата на възможностите се отваря и ни допуска в безплатния магазин с чудеса. Този път компанията на слънчевото затъмнение ще извика най-силните ни желания по тези теми, които истински са ни важни и ценни, свързвани с енергията на знак Стрелец. Това са темите, свързани с философията ни, мечтите ни, личното ни развитие и усъвършенстване, трупане на нови знания, далечни пътувания, висше образование и духовно извисяване.

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например Желая, Пожелавам си, Моля, Искам да сбъдна. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот.

В помощ на здравето ни това новолуние ще помогне за лечение на органите, управлявани от знак Стрелец - тазобедрени стави, бедра, черен дроб. Пожелайте си изцеление и привличане на правилните лечители, които да възстановят здравето ви в областите, управлявани от Стрелец.

Сега това новолуние е подкрепено от планетата на комуникациите Меркурий. Доверете се на интуицията и споделете желанията си с хора, които могат да ви бъдат полезни и да ви помогнат в сбъдването на някои мечти. Марс също ще подава ръка на желанията ни и ще ги зарежда с енергия да не спират своя ход.

Успех на всички!
астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият фамозно приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват.
Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X