Напишете дума/думи за търсене

Астрологична прогноза за септември

Обичайно пъстър, разнообразен и дружелюбен настъпва месец септември. Прокарва пръсти през косата ти, погалва те нежно и ти прошепва в ухото, че е време за повече работа, отговорности, задачи и ангажименти. Нека е така! Нека има работа! Нека има смисъл, повече късмет, усмивки и поводи за празнуване.
Звездите са ни подготвили интересен и разнообразен месец, който няма да ни остави да скучаем и още в самото начало ще ни приветства с Пълнолуние в знак Риби, което ще се случи на 2-ри септември. Три дни по-късно симпатягите Венера и Меркурий ще се отправят на пътешествие в нови домове. Венера ще навлезе в знак Лъв, а Меркурий дипломатично ще влезе в преговори в знак Везни. Следва навлизане в ретроградна фаза на огнената планета Марс, което ще се случи на 10-и септември. На 13-и септември ще поздравим Юпитер, който излиза от ретроградната си фаза. Новолунието няма да ни пропусне, като ни даде възможност на 17-и септември да сбъднем мечтите си свързани със знак Дева. И в края на месеца сериозния и мъдър Сатурн ще ни зарадва с директното си движение от 29-и септември.
Интересно е!

На 2-ри септември в 8:22 часа ще се случи пълнолунието в знак Риби на 10 градуса в знака. Възможност за рестарт, освобождаване и анализ на делата по оста Дева-Риби. Това са темите свързани с емоционалния ни свят, интуиция, вярвания и реалните практични теми на Девата. Може би е време да осъзнаем затворените врати пред себе си и да потърсим нови възможности. А тях винаги ги има. Отместете поглед, направете крачка и ще ги видите. Те са винаги близо до вас и е нужна само вяра, търпение и надежда. Най-голяма сила за промяна ще имат родените в първа и втора декада Риби, Раци и Скорпиони.
Между 5-и и 27-и септември Меркурий ще гостува на знак Везни. Това положение ще ни донесе желание за взимане на решения, развитие на бизнес отношения и решаване на проблеми в личен план. Меркурий ще зарадва най-много родените под знаците Везни, Водолей, Близнаци, Стрелец и Лъв.

Между 6-и септември и 3-ти октомври Венера ще се развихри в знак Лъв. Очаквайте повече цвят и свежест в ежедневието и текущите занимания. Към сериозните ангажименти ще се прибави леката енергия на Венера, която ще носи положителни емоции, вяра и късмет. Най-много от нея ще намажат родените под знаците Лъв, Овен, Стрелец, Везни и Близнаци.
На 10-и септември настъпва периода на ретрограден Марс, която ще продължи до 14-и ноември в знак Овен между градусите 28 и 15. Периодът ще е благоприятен за довършване на започнати дела, за които не ни е достигало спокойствие и търпение. Не е препоръчително да започвате нови дела, в които се изисква от вас да вложите цялата си енергия. Тя ще липсва и няма да среща подкрепа и одобрение от околните. В следствие на това ще идва недоволството, гнева и агресията, която няма да бъде нито полезна, нито желана за никой. Засегнати от енергията най-много ще бъдат родените в трета и втора декада Овни, Стрелци и Лъвове.

На 13-и септември Юпитер се отправя на директно пътуване в знак Козирог. Това ще даде развитие да застинали във времето дела и късмет. Бъдете спокойни и сигурни, че за всеки един от нас най-доброто предстои, колкото и това усещане да е било провокирано до сега. Лекота и късмет трябва да очакват най-много родените във втора и трета декада Козирози, Телци и Деви.

На 17-и септември в огромна прегръдка ще усетим новолунието в знак Дева, което ще се случи в 13:30 часа на 13 градуса в знака. Време за сбъдване на мечти! Това са желания свързани с храненето, здравето, работата ни, служенето, чистотата и отговорността. Това практично новолуние ни кара да подредим себе си, да създадем своята малка, подредена и организирана вселена в този вид и форма, в която я търсим наоколо. Енергията на Новолунието ще даде най-много шанс да сбъднат мечтите си родените в първа и втора декада Деви, Козирози, Скорпиони, Раци и Телци.

На 29-и септември Сатурн се отравя на директно пътуване през знак Козирог. Ще паднат ограниченията, които сте изпитвали до сега. Ще има подредба в делата ви и очаквайте повече движение по стари ангажименти и дейности. Сатурн спря, за да ни даде възможност да подредим още един и последен път важните си неща. Да ги подредим по приоритет и да решим какво най-много искаме. Очаквайте да берете плодовете на решенията си. Очаквайте да се изправите през изборите си и да приемете решенията си като последен пристан. Тази енергия ще бъде усетена най-много от родените в трета декада Козирози, Телци и Деви както и родените в първа декада Водолеи, Везни и Близнаци.

Имайте попътен вятър, по-малко вълни, повече слънце с гарнитура от малки пухкави облачета. Радвайте се на здраве, късмет, разбирателство, подкрепа и лекота.
За всяко събитие очаквайте отделна подробна статия. ?
С обич,
Венета

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X