Напишете дума/думи за търсене

Слънце в Дева - отговорност за успех

От днес, 22-ри август, Слънцето навлиза в знак Дева и ще остане в неговите покои до 22-ри септември.
Древните египтяни наричали Слънцето „бог Ра“. Той произлязъл от хаоса и бил властелин на цялата вселена.
Гърците почитали бога на Слънцето Хелиос. Далече на изток се намирал златният дворец на Хелиос. Сутрин вратите на двореца се отваряли и Хелиос излизал през тях със златната си колесница, теглена от четири бели коня. Лъчите на Хелиос се сипели върху земята и давали светлина, топлина и живот.

Дева управлява шести дом от астрологичното колело и времето от човешкия живот, в което човек осъзнава какви задължения има (според мен това са годините между 18 и 25). Това е мястото в наталната карта, където се вижда нашият начин за работа, служене и отговорност.
Влизайки тук, Слънцето осмисля нашите ценности и дава светлина на всички сфери, които управлява знак Дева. Ако в последния месец сте се радвали на топлите слънчеви лъчи и сте били отдадени на развлечения и удоволствия, сега предстои месец, в който ще трябва да бъдете отговорни и да работите, за да успеете. Знакът Дева управлява здравеопазването, точните науки и чистотата. Качествата, които придава на притежателите му са перфекционизъм и дори дребнавост в ежедневието и делата. Хората, родени под този знак са отговорни, честни и трудолюбиви. Вселената се нуждае от тези хора, защото те са тези, които внасят ред и подреденост. Те са тези служители, които ще дойдат по-рано на работа и ще стоят до късно с единствената цел работата да бъде свършена. Те са тези партньори, които няма да забравят семеен празник и няма да влязат в дома ви с кални обувки. Те са тези деца, които ще имат винаги подредена стая и чисти дрехи. Те са родителите, които ще изискват и ще наставляват така, както те си знаят най-добре.

Като слабост на зодията мога да отбележа тяхната критичност и мърморене - за щяло и нещяло.
Най-привилегировани от новата подредба на планетите ще бъдат представителите на зодиите Дева, Козирог и Телец. Прекрасен период за нов старт в личен и професионален план.

Хората с асцендент Дева също ще се радват на прилив на енергия, успех и щастие.
Внимателни и повече отдадени на почивка, съветвам да бъдат представителите на знак Риби, Стрелец и Близнаци.

Бъдете здрави и щастливи!

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X