Напишете дума/думи за търсене

Луна в Скорпион – драма, страст и трансформация на чувствата

Утре, 27-и юли, в 7:11 часа, Луната навлиза в знак Скорпион и ще остане в неговия загадъчен и мистериозен дом до 10:24 часа на 29-и юли.
Предстои да ви разкажа за едно място, където тъмнината се чувства като у дома си. Място, в което влизаш и забравяш за цялото си съществуване. Оставяш в предверието му всички страхове и се отправяш на едно необятно пътуване към себе си, към забравените в душата си моменти на слабост в търсене на цялост и единство. Време е да обгърнем своето вътрешно „Аз“ с любов и грижа. Време е да организираме среща с всичките си колебания и въпроси. Време е да съблечем всичките си дрехи, да преглътнем беззащитността си, да се погледнем в огледалото и да потърсим нови форми на живот. Живот, в който страстта, силните емоции, преживявания и отдаденост не се измерват, защото те не могат да бъдат претеглени. Много са! Силни са! Истински са!

Дълбоки, тъмни, прохладни и притегателни са водите на знак Скорпион. Не очаквайте от тях ведрина, свежест и лекота. Бъдете готови да се изправите пред бариерата между трябва и искам.

В професионален план времето ще е подходящо да анализирате създалите се ситуации. В тези дни са изострени интуицията, умението за манипулация и желанието за контрол. Няма причина да отлагате важни преговори или подписване на договорни отношения. Положителният аспект с планетата на комуникациите Меркурий ще ни даде зелена светлина да бъдем чути и разбрани. Дните са подходящи за преговаряне на условия по съществуващи договори (кредитни, застрахователни). Положителният аспект с Нептун ще ни даде засилена чувствителност и интуиция както и склонност за идеализиране. При встъпване във важни преговори разчитайте на усета си, шестото си чувство и трезва преценка. Не бързайте с взимането на крайни решения, не слагайте етикети и не приемайте лично случващото се.

В личен план очаквайте драма, страст и трансформация на чувствата в каквато посока изберете вие. Ниската чистота на знак Скорпион е обида, гняв, нетърпение, фантазии и затваряне. Във високите етажи на знака се намират безусловната любов, отдаването, разбирането и превръщането на пепелта във Феникс. Дните са подходящи за любов, споделяне и превръщането на отношенията в по-истински, чисти, неподправени и открити. Подходящо е да разкриете още един пласт от себе си, да отстъпите крачка назад и да се оставите в прегръдките на вятъра. Просто се доверете! Изключете контрола и оставете на луната да оцвети несъвършенствата ви.

Най-позната в тези дни ще е енергията за водните знаци Скорпион, Рак и Риби. Те могат да се впуснат в нови предизвикателства и да грабнат нови възможности.
Подкрепа в делата могат да очакват Козирозите и Девите.
Повече трудности ще имат представителите на знаците Телец, Лъв и Водолей. Те трябва да бъдат по търпеливи, последователни и упорити.
Дните са подходящи за лечение на хранопровод, гърло и шия.
В тези дни съветвам да не се започва лечение на хормоналната система, органи в малък таз и отделителни органи.
Желая ви пъстри и хармонични дни!

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X