Напишете дума/думи за търсене

Астрологична прогноза за месец юли

Предстои ни един по-топъл, слънчев и носещ прекрасно настроение нов месец. Той е следващото бисерче от огърлицата на живота ни. Той е възможност, начало или песен от едно безкрайно тържество, в каквото имаме възможността да превърнем всеки нов ден. Възможност, която само следвана от избора, може да ни донесе това, което искаме и заслужаваме.

Месец юли ще затопли температурите навън, но ще охлади астрологичните събития и за разлика от предходния месец сега ще се радваме на повече лекота и спокойствие. В началото на месеца Сатурн, ретрограден, ще се върне в знак Козирог. На 5-и юли ни очаква пълнолуние в знак Козирог, съпроводено с лунно затъмнение. На 20-и юли ще имаме магията на новолунието в знак Рак, а след 12-и юли ще се радваме на директен Меркурий.

На 2-ри юли любимият ми Сатурн се завръща у дома. Той решаващо и уверено се връща в знак Козирог като последна възможност да поправи сторените грешки. Сатурн е така наречената планета учител и господар на кармата. Той е строг, но справедлив. Изпитва ни, подлага ни на трудности, които бавно и градивно изграждат в нас качествата на знак Козирог, като упоритост и постоянство. Това положение ще ни даде възможност да коригираме структурата на делата и отношенията си. Ще ни даде още малко време да видим пропуските си и да обмислим бъдещите си планове. От това положение пряко ще бъдат засегнати родените в трета декада Козирози, Телци и Деви. Те ще имат възможност да довършат дела, които имат нужда от поправка и продължение. Не се безпокойте, ако срещате затворени врати, защото на тяхно място ще се отворят нови. Не се вкопчвайте в старото, а вижте новите възможности.

На 5-и юли ни очаква пълнолуние в знак Козирог, съпроводено с лунно затъмнение. Пълнолунието е процес на освобождаване и сбогуване с непотребни дейности, идеи, навици и отношения. Тук дилемата ще бъде по кардиналната ос Рак-Козирог. Домът и кариерата, личното и служебното, вкъщи и навън. Ще имате възможност да се разделите с всичко онова, което обслужва личното ви его и да обърнете внимание на дома, семейството и хората, които обичате. Това е последното от серията затъмнения за това лято. На емоционално ниво е възможно да усещате нуждата да започнете отначало кариера или личен живот. Взимайте решения след 13-и юли. Доверете се на интуицията и фактите и направете първата крачка. Тя е всяко начало на нещо ново.

На 13-и юли Меркурий се освобождава от оковите на ретроградната си фаза и се отправя спокоен по пътя си в знак Рак. След тази дата ще усетите разплитане на казуси, раздвижване в делата и успех в преговорите. На успехи до края на месеца ще се радват най-много представителите на знак Рак, Риби, Скорпион, Телец и Дева. Внимателни в общуването трябва да бъдат родените под знак Козирог, Овен и Везни.

На 20-и юли новолунието в последните градуси на знак Рак ще ни даде възможност да подкрепим идеите си от пълнолунието в началото на месеца и да посадим нови желания и мечти свързани с любимите ни и най-близки хора. Това е второто от началото на годината новолуние в знак Рак. Имаме поправителен изпит, втори шанс и още една възможност да се върнем към корените си и да прегърнем най-скъпите си вещи и хора. Ако се грижим за корените си, без да забравяме за собствената си идентичност, ще постигнем баланса, в който ще отглеждаме желанията си с по-голям успех и лично удовлетворение.

Имайте вятър в косите, топлина в душата и любов в сърцата!
Магичен юли от мен!
С обич,
Венета 

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X