Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Близнаци – време е за вълшебства

Предстои петото от началото на годината новолуние, което ще се случи в знак Близнаци, на 22-ри май (петък), в 20:40часа, на 2 градуса в знака.
Вярвам, че всеки дълбоко в себе си вярва в чудесата. Вярвам, че дори в най-трудните си моменти имаме онази надежда, която ни носи пламъчето да продължим. Вярвам, че това, което мислим, излъчваме и правим, рано или късно ни се връща. Чудесата се отглеждат и техните коренчета се крият в нашия ум, сърце и душа. Те порастват от нашето желание, вяра, постоянство, отдаденост и грижа.

Новолунието е този момент, в който звездите ни подкрепят и ни дават възможност това, което истински искаме да се превърне в реалност. Слънцето и Луната в силна прегръдка сбъдват мечти. Луната прекрасно описва нашите чувства, емоции и надежди. Слънцето е действие, светлина и воля. Чудесата са плод и резултат на тяхното пълно разбирателство и хармония. Имаме на разположение 8 часа след новолунието да засадим и полеем нашите мечти и желания, свързани с темите на знак Близнаци. Те са свързани с начина ни на мислене, самооценка, умение за слушане и говорене, кратки пътувания, общуване, търговия, сръчност и отношенията ни с братя и сестри.

Положителните аспекти на новолунието с ретроградните Сатурн и Юпитер ще ни изправят пред въпросите, свързани с нашата готовност да получим това, което искаме. Ако отдавна работите по промяната на начина си на мислене и все нещо не ви достига, сега е моментът да поискате сбъдване на тези желания. Ако се стараете да получите лекота в общуването и разбирането на другите хора, сега е моментът да пожелаете завършек тази цел. Ако работите в посока да развиете сръчност или търговски умения, сега е моментът да поискате помощ от Вселената. Ако имате нужда от подкрепа в отношенията си с братя, сестри, братовчеди, съседи и колеги, това е времето, в което може да си пожелаете завършек на делата.

Не мога да пропусна точния съвпад на ретроградна Венера и Меркурий в знак Близнаци по същото време. Напрегнатият аспект на тази двойка с Нептун ще ни накара да се съмняваме и да бъдем подозрителни. Потърсете разбирателство със себе си. Не губете време в споделяне и обвинения към себе си. Направете каквото смятате, че заслужавате и това, което трябва. Това е достатъчно да получите заслужените си подаръци.

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Може да заместите думата „Искам“ с други подобни, които повече ги усещате като свои. Например: Желая, Пожелавам си, Моля. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. В една сфера могат да се пожелаят повече от едно желание. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот.

Ето някои примерни формулировки:
- Пожелавам си с лекота да възприемам идеите на другите хора…;
- Искам да развия сръчност в областта на…;
- Искам да имам ясни възгледи за…;
- Желая да се науча да общувам с лекота, без да се страхувам от това как ще ме възприемат другите…;
- Искам с лекота да възприемам гледната точка на другите;
- Искам да подобря връзката си с …;
- Желая да имам възможност да си позволя често кратки пътувания;
- Пожелавам си бързо придобиване на нови знания в областта на…;
- Желая спокойно да развивам таланта си като търговец в …;
- Пожелавам си повече увереност и вяра в себе си.
В областта на здравето Близнаци отговаря за ръце, китки, рамене, бели дробове, дишане, нервна система.
- Желая да постигна изцеление в областта на…;
- Моля да намеря подходящ лекар, за да се излекувам от…

От новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, която продължава 7 дни след новолунието и е свързана със стихията на земята. При новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Енергията на новолунието ще бъде усетена най-много от родените в първа декада – Близнаци, Везни и Водолеи.
Успех на всички!
С обич
Венета


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X