Напишете дума/думи за търсене

Сатурн във Водолей – време e да сложим точка

На 22 март Сатурн ще навлезе в знак Водолей, като достигне 1 градус и ретрограден ще се върне отново в знак Козирог на 2 юли.

Неговото ретроградно движение ще бъде в периода 11 май – 29 септември, в градусите 1 Водолей и 25 Козирог.
Природата на планетата Сатурн се отличава със строгост, мъдрост и величие. В последните близо 3 години планетата обитаваше собствения си знак Козирог и там се чувстваше изключително добре и комфортно. В това време на мъдрия Сатурн беше позволено да бъде себе си, като има правото и възможността да създава правила, структура, да учи, да изисква и да раздава присъди на тези, които не спазват неговите правила. Често срещам мнението, че Сатурн е „лоша планета“ и носи неприятности и тежки периоди в живота ни. За мен истината е друга. Сатурн е планета „учител“, който преминава през знак в период между 2,5-3 години и там където преминава през картата на всеки човек, изисква от него да полага грижи за тази сфера чрез работа, грижи, отдаденост и мотивация.

Сатурн представлява връзката ни със старото и това, с което сме свързани. Той не обича промените, новостите и експериментите, които го отдалечават от това, с което е свикнал да живее.
Е, предстои му да промени своята гледна точка, защото в новия дом на знак Водолей ще трябва да остави товара си и миналите модели на поведение пред вратата. Сатурн е старият управител на знак Водолей и в действителност няма да се чувства толкова зле в неговите покои. Домът на знак Водолей е просторен и необикновен. Тук липсват старите тежки мебели, дебелите персийски килими и плътните завеси. Знак Водолей се свързва с всичко ново, фантастично, различно и необикновено.

Смятам, че Сатурн тук ще бъде принуден да остави тежките обувки на прага и да ги замени с леки и удобни чепици, носещи му повече лекота и свободен дух.

До 11–и май Сатурн ще бъде директен в знак Водолей. В този период пред него и хората стои предизвикателството да загърбят и променят старите модели на поведение и навици. Въпреки консервативната си природа Сатурн във Водолей има волята да погледне по нов начин бъдещето си. Това обстоятелство дава възможност на хората да приемат промените, новостите и да загърбят навици и форми на живот.
Дойде времето, в което ще ни бъде по-лесно да слагаме точка и да започваме да пишем на нов ред. Ще имаме повече приемане на всичко ново и необикновено досега в ежедневието ни. Ще имаме повече вяра и надежда, че правилата на Сатурн ще ни донесат неизбежно все някога повече свобода и независимост. Ще имаме повече време да помислим за талантите си, да намерим своите нови хоризонти и възможности. Под Водолей са свободните професии, новите технологии, рекламата и иновациите под всяко едно отношение. Сега е времето да помислите по какъв начин може да превърнете скучното си ежедневие в приказка.
Сатурн в знак Козирог съхранява традицията, но не забравяйте, че в знак Водолей има способността да намира нова структура и да планува един нов свят и начин на живот, който е време да бъде открит.

Бъдете уверени в себе си! Вярвайте, че пред вас стоят нови хоризонти и колкото да ви се струват чужди и непознати, толкова точно те ще започнат да пишат нова глава от книгата ви, наречена живот. Намерете в наложените правила за ограничения своя мир и уют.

Бъдете здрави, слушайте музика, отваряйте широко прозорците, радвайте се на слънцето и птичките и бъдете сигурни, че сега е само миг от една красива необятност.

С обич,
Венета

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X