Напишете дума/думи за търсене

Меркурий във Водолей – всичко се променя

Утре, 16-и януари, планетата на комуникациите Меркурий ще навлезе в знак Водолей и ще остане в неговия дом до 4-ти февруари.
Олицетворение на Меркурий в древността е бил бог Хермес. Той е изобразяван като млад и подвижен мъж, който е имал крила на шлема и на сандалите си. Това показва, че той е можел да се придвижва много бързо от едно място на друго. Меркурий управлява мисълта и всички сфери и органи на комуникацията.

Водолей, от своя страна, управляван от планетата Уран, представя новите технологии, иновациите, широката публика и свободата.
Излизайки от знак Козирог, будният младеж в лицето на планетата Меркурий се чувства великолепно. Предстои ваканция след напрегнат изпитен период. Почивка и свобода след ограничения и лишения в сферата на общуването, разбирането, комуникациите, пътуванията и преноса на информация. През последния месец преминаването на Меркурий през знак Козирог подреди и структурира мисълта ни, накара ни да виждаме детайлите, да бъдем по-консервативни, донякъде по-студени и гледащи практично на живота.

И както се казва, „всичко се променя“. Сега училищния звънец ще даде знак за голямата ваканция. Меркурий в знак Водолей ще донесе нова енергия, желание за пътуване, нови идеи, желание за нови срещи, запознанства и общуване в различни форми. Сега планетата на комуникациите ще има почва да се изяви по най-оригиналния си начин. Бъдете креативни, оригинални и различни. Периодът е подходящ за далечни пътувания, развитие на таланти, показване на заложби, създаване на мечти и много добро настроение.

Най-свободни да разкажат на света за себе си ще бъдат представителите на зодиите – Водолей, Везни, Близнаци, Овен и Стрелец. При тях се очакват новини и раздвижване в делата.
Родените с асцендент Водолей ще имат смелост да застанат зад идеите си. При тях ще има важни срещи и ключови запознанства.
Повече разбиране ще търсят родените под знак Скорпион, Лъв и Телец. Те трябва да се съобразяват повече с околните, като излагат собственото си мнение с факти и добра мотивация.
Желая на всички чудеса, любов и незабравими преживявания!

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X