Напишете дума/думи за търсене

Марс в Стрелец освобождава място за нови емоции

От 3-ти януари до 17-и февруари огнената планета, носител на енергия и заряд Марс ще гостува в знак Стрелец.
Е, време е след мистичния и реставраторски период на Марс в Скорпион да надигнем глава, да оставим анализите и равносметките и да се отправим на ново пътуване с позитивни мисли и идеи. Ще сравня гостуването на Марс през последните месеци в знак Скорпион като необходимост да подредим най-тъмните места в дома и душата си.

Огненият младеж се чувства добре в Скорпион, но там той има за цел да ни изправи пред страхове, тайни и истини. Сякаш преминал през период на пречистване и трансформация, всеки от нас сега се чувства по-мъдър и пораснал. Марс в знак Скорпион изиска и наложи трансформация на отношения и мисли, като освободи място за нови емоции, преживявания и възможности.

Сега е моментът да обърнем нова страница в живота си и да я оцветим с най-топлите и свежи цветове. Марс е планетата носител на енергия и тя умее да ни заразява със заряда на знака, през който преминава.
Знак Стрелец е оптимистичен, позитивен и авантюристичен. Очаквайте новото гостуване на огнения младеж да ни донесе позитивна енергия, желание за развитие и търсене на нови приключения. Ще нарасне желанието ни да се срещаме с нови хора, да пътуваме, да учим, да търсим и откриваме повече щастие в сивото ежедневие.

Предвиждам гостуването на Марс в знак Стрелец да се усети по-бързо от обикновено, защото ще ни предложи динамика, енергия и желание да излезем извън рамката на скуката.

Най-силно и бързо енергията ще бъде усетена от родените в огнените знаци – Стрелец, Овен и Лъв. Родените с асцендент Стрелец ще усетят прилив на позитивна енергия и заряд.

Успех на всички!
Бъдете здрави!

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук, както и да поръчате нейната астрологична прогнозна книга "Сигурна промяна - 2020".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X