Напишете дума/думи за търсене

Пълнолуние в Близнаци - време за довършване

На 12-и декември (четвъртък) в 7:14 часа ще настъпи последното за тази година пълнолуние на 19 градуса в знак Близнаци.

Пълнолунието е лунна фаза, в която Земята се намира между Слънцето и Луната, или двете небесни тела се намират едно срещу друго. По тази причина живите същества, живеещи на Земята, усещат силно и на индивидуално ниво мощното въздействие на двете небесни тела. Това е етапът, когато хората трябва да осмислим ценностите, които отговарят на оста, която засяга пълнолунието.

Процесът ще засегне оста Близнаци-Стрелец, която ще осмисли темите, свързани с малките знания и големите открития, информацията и уменията, кратките и дългите пътувания, делата и резултатите. От една страна, Луната в знак Близнаци заявява с какво разполагаме като основни знания и дейности и, от друга страна, Слънцето в знак Стрелец ни кара да мислим как да ги развием и как да се усъвършенстваме.

Сега ще бъде подходящо да помислите за личното си развитие чрез довършване на висше образование, допълнителни курсове, изучаване на чужди езици или осъществяване на дълги пътувания, които сте отлагали във времето. Помислете дали не отделяте време на маловажни неща, които ви отнемат енергия необходима за „големите неща“. Не губете време с празни приказки, а помислете за срещи и общуване с хора, които ще добавят към личността ви цвят и към делата ви смисъл. Освободете време в живота си за хората и заниманията, които ще ви накарат да се чувствате значими, обичани и ценени.

Ден преди пълнолунието и два дни след него е подходящ период за размисъл и освобождаване от ненужни притеснения, излишни емоционални товари и напразно безпокойство. Освободете се от това, което ви тежи! Бъдете смели и вярвайте, че „пускайки“ ще освободите място в ръцете си за това, от което имате нужда.

Времето на пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. По време на намаляващата луна тялото обича да отдава, а не да задържа, затова може да бъдем по-разточителни в удовлетворяване на кулинарните си желания, без да прекаляваме, разбира се. Особено благоприятни са аеробните спортове и тези на открито.
Операции не се препоръчват! Усвояването на лекарства е много по-ефективно.

Успех на всички!
С много любов,

Венета 

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук, както и да поръчате нейната астрологична прогнозна книга "Сигурна промяна - 2020".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X