Напишете дума/думи за търсене

Пълнолуние в Телец - какво ни носи

На 12-и ноември, в 15:35 часа ще настъпи поредното пълнолуние на 19 градуса в знак Телец.

Пълнолунието е лунна фаза, в която Земята се намира между Слънцето и Луната, или двете небесни тела Луна и Слънце се намират едно срещу друго. По тази причина живите същества живеещи на земята усещат силно и на индивидуално ниво мощното въздействие на двете небесни тела. Това е етапът, когато Луната и ние, хората, трябва трябва да осмислим ценностите, които отговарят на оста, която засяга пълнолунието.

Процесът ще засегне оста Телец-Скорпион, която ще осмисли темите, свързани с видимото и невидимото, нашите и чуждите пари, ценностната система и емоционалния ни свят, практичното и духовното. Имаме работа!

От една страна, Луната в знак Телец заявява с какво разполагаме и, от друга страна, Слънцето в знак Скорпион размахва пръст и изисква от нас да виждаме повече от хоризонта.

Истината е, че живеем в материален свят и енергията на знак Телец е необходима за нашия социален статус и вид в обществото. Живеем, работим и се стремим да ИМАМЕ – пари, коли, недвижимо имущество, красиво тяло, бижута, вкусна храна…. и всичко останало, което ни кара да се чувстваме добре и да се гордеем със себе си. Знак Скорпион в астрологията е противоположния знак, който е продължение и част от една обща ос. Той, от своя страна, иска да доразвие и обогати този стремеж към нещо повече от притежание. Скорпион предлага на Телец да трансформира всичко, което притежава, и да мисли по-далеч във времето и пространството. Ако имаме събрани пари, дали не е по-добре да инвестираме и да имаме повече? Ако имаме имот, дали не е по-добре да получаваме пари от него? Ако имаме няколко автомобила, не е ли по-добре да продадем някой от тях? Ако имаме здраво тяло, не е ли по-добре да се погрижим за него с подходящ спорт? Сигурно вече разбирате смисъла на това пълнолуние.

Събитието ще бъде подкрепено от Сатурн и Плутон в Козирог, които сякаш справедливо ще помогнат на двете небесни тела да проявят воля и постоянство в поставените си задачи. Слънцето е в съвпад с ретроградния Меркурий, което ще ни помогне да открием чрез по-голям анализ това, което заслужава по-голямо внимание в живота ни и дали ни носи тежест и безпокойство. Тук идва нашият избор да трансформираме едни отношения в други, които имат смисъл и заслужават нашето внимание.

Времето, ден преди Пълнолунието и два дни след него, е подходящ период за размисъл и освобождаване от ненужни притеснения, излишни емоционални товари и напразно безпокойство. Освободете се от това, което ви тежи. Бъдете смели и вярвайте, че пускайки, ще освободите място в ръцете си за това, от което имате нужда.

Времето на пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. По време на намаляващата Луна тялото обича да отдава, а не да задържа, затова може да бъдем по-разточителни в удовлетворяване на кулинарните си желания, без да прекаляваме, разбира се. Особено благоприятни са аеробните спортове и тези на открито.

Операции не се препоръчват! Усвояването на лекарства и много по-ефективно.

Успех на всички!

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X