Напишете дума/думи за търсене

Краят на ретроградния Сатурн иска от нас да направим това

С голямо удоволствие Ви поднасям тази добра новина.

От компанията ретроградни планети това лято се оттегля мъдрият учител и господар на кармата Сатурн. Припомням, че периодът на ретроградност започна на 30 април тази година и приключва на 18 септември, в знак Козирог.

Това време ни даде възможност да бъдем по-мъдри и мислещи. Имахме време да спрем и да анализираме тези сфери, които имат значение за нас. Сатурн се намира на трон в собствения си знак и, повярвайте ми, там се чувства много удобно, в позиция да наблюдава, поучава и решава съдби. Времето, в което се подготвяхме за изпита, приключи.

В следващите 3-4 дни планетата е стационарна и все още обмисля как да протече изпитът. След 20 септември Сатурн с леки крачки тръгва по своя път и ще изиска от нас да покажем как сме се подготвили и какво сме научили.

Настъпва период на действия и осъществяване на планове. Бъдете смели и решителни! Не разпилявайте времето си, бъдете последователни и мъдри в решенията си. Ще усетите раздвижване в делата си и сякаш всичко, което ви е тежало и някак е изоставало във времето, бавно ще започне да се подрежда.

До началото на месец октомври положителният аспект на Сатурн с новаторската планета Уран е интересен и изключително предизвикателен. Старото в лицето на Сатурн ще срещне новото в лицето на Уран и този път те няма да имат различни гледни точки, а напротив ще имат възможност да решат заедно какво е истински полезно в нашите стари навици и ще намерят път за нови намерения и виждания. Личното ми мнение е, че този аспект ще се окаже тежък за тези, които не обичат промяната и вкопчени в миналото се опитват да запазят себе си. Сега имаме възможност да бъдем смели и да направим нов избор за себе си. Той е задължителен, ако самите вие оценявате живота си като филм, който трябва да изгледате без желание и необходимост. Промяната е в ръцете на всеки един от нас и ако тя е необходима то тя е желателна.

Успех на всички!

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X