Напишете дума/думи за търсене

Меркурий в Лъв - време за любовна равносметка

На 27-и юни, в 3:05 ч., излизайки почти на пръсти, планетата на комуникациите Меркурий успя да прескочи високата ограда на дома в знак Рак и с радост се отправя на приключение по широкия свят.

Ще бъде не само интересно, но и изключително забавно за младежа Меркурий да се наслади на живота, който му предлага знак Лъв. И не се съмнявайте в това, защото той ще остане ретрограден между знаците Лъв и Рак и така ще прекара времето си до 29-и август - в горещите покои на знак Лъв.

Време е за страсти, повече любов, забавления и много вълнуващи преживявания.

Комбинацията на Меркурий и Марс в знак Рак през последния месец ни донесе повече отегчение, безсилие, еднообразие и липса на лично удовлетворение. Липсваше ни онзи положителен заряд, който движи света. Бяхме по-емоционални, разбиращи другите, емпатични, интуитивни и мислещи.

Преминаването на Меркурий в знак Лъв ще повдигне настроението ни и ще донесе повече усмивки, слънчево настроение, жажда за живот и приключения. Знак Лъв е свързан с любовта, децата, забавленията, страстта, слънцето, топлината и прегръдката. Предстои планетата на мисълта, общуването, комуникациите и изразяването Меркурий да прояви своите най-забавни страни. Очаквайте прилив на енергия, която ще донесе фантастични мигове и вълнуващи преживявания.

До 6-и юли родените в първа декада Лъвове, Овни, Стрелци и родените в трета декада Раци, Скорпиони и Риби може да очакват нови запознанства и интересни срещи. От 6-и юли до 1-ви август периодът е подходящ за същите да анализират и подложат на ревизия създадените любовни отношения. Огледайте се и преценете дали желанието ви да не бъдете сами е било по-силно от това да видите с правилните очи човека до вас. Времето е подходящо за провеждане на разговори и заздравяване на отношенията. Не забравяйте, че истинските връзки преживяват във времето само ако хората в нея, гледат в една посока.

На 18-и юли Меркурий, ретрограден, ще се върне в знак Рак до 12-и август, когато отново ще се върне в знак Лъв.

От 12-и август до 29-и август предстои истинското пътуване на Меркурий в знак Лъв, което ще донесе по много от споменатите чувства и преживявания.

Положителният аспект на Меркурий с Юпитер е възможно да идеализира или завиши изискванията ни към всичко. Ще искаме време за голямата сцена, ще търсим внимание, ще може да разказваме и ще ни се иска да бъдем чути повече, отколкото можем да кажем. Бъдете реалисти и не преувеличавайте в търсене на собственото си място под слънцето. Нека има повече късмет в делата ни и нека се сбъдват най-хубавите ни мечти.

Преминаването на Меркурий през знак Лъв ще зарадва огнените знаци - Лъв, Овен и Стрелец, като обръщам внимание на родените в първа декада да бъдат внимателни в ретроградната фаза на Меркурий. Лятото ще ви донесе приятни изживявания, ако търсите само това. За тези, които разчитат да намерят партньора в живота си, ги съветвам да бъдат търпеливи и мъдри в избора си.

Нека огънят, който предстои да се запали, стопли душите ви и донесе на всички повече спокойствие, любов и щастие. Живейте с него бавно и осъзнато.

Обичайте и бъдете обичани!

С много любов,

астролог Венета Матева

Венета Матева използва всички практики на модерната западна астрология, както и тези на нумерологията. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X