Напишете дума/думи за търсене

Ако искаш да ти се сбъднат желанията, направи това днес

Предстои шестото за годината Новолуние в знак Близнаци, което ще се случи на 3-ти юни (понеделник), в 13:02 часа, на 12 градуса в знака.

Новолунието е фаза, при която Луната застава редом до Слънцето. Единни, подкрепящи се и по-силни от всякога, двете небесни тела в пълно разбирателство очакват нашите най-силни желания и мечти да бъдат споделени с тях.

Тук, на Земята, за нас се отварят нови възможности и трансформираща сила, която кара желанията ни свързани със сферите, управлявани от знак Близнаци да се сбъднат. Това са темите, свързани с начина ни на мислене, самооценка, умение за слушане и говорене, кратки пътувания, общуване, търговия, сръчност и отношенията ни с братя и сестри.

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Можете да заместите думата „Искам“ с други подобни, които повече ги усещате като свои. Например: Желая, Пожелавам си, Моля. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. В една сфера могат да се пожелаят повече от едно желание. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот. Ето някои примерни формулировки:

- Пожелавам си с лекота да възприемам идеите на другите хора…;

- Искам да развия сръчност в областта на…;

- Искам да имам ясни възгледи за…;

- Желая да се науча да общувам с лекота без да се страхувам от това, как ще ме възприемат другите…;

- Желая да използвам такт и любезност в общуването си с другите;

- Искам с лекота да възприемам гледната точка на другите;

- Искам да подобря връзката си с …;

- Желая да имам възможност да си позволя често кратки пътувания;

- Пожелавам си бързо придобиване на нови знания в областта на…;

- Желая спокойно да развивам таланта си като търговец в …;

- Пожелавам си повече увереност и вяра в себе си.

В областта на здравето Близнаци отговаря за ръце, китки, рамене, бели дробове, дишане, нервна система.

- Желая да постигна изцеление в областта на…;

- Моля да намеря подходящ лекар за да се излекувам от…

От Новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, която продължава 7 дни след Новолунието, и е свързана със стихията на земята. При Новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди Новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Енергията на Новолунието ще бъде усетена най-много от родените във втора декада – Близнаци, Везни и Водолей.

Успех на всички!

Бъдете здрави и успешни!

астролог Венета Матева

Венета Матева използва всички практики на модерната западна астрология, както и тези на нумерологията. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X