Напишете дума/думи за търсене

Венера в Телец е разкошен период

От днес, 15-и май, планетата на любовта и хармонията Венера с удоволствие и радост ще гостува в знак Телец и ще остане в неговите покои до 9-и юни.

Венера се характеризира с любовта, привличането, красотата, изкуството, радостта и хармонията. Тя управлява два знака - Везни и Телец, което й позволява да се чувства прекрасно два пъти в годината. В собствения си дом тя дава своите качества съвсем естествено. Тук тя се чувства изключително комфортно. Влизайки тук, Венера ще донесе повече лекота, спокойствие и хармония. Това е месецът, в който ще се засили чувството ни за материална стойност, влечението към лукса, културните мероприятия и собствено разкрасяване и обновяване. От друга страна, планетата влияе върху бизнес отношенията и дипломацията. Ще се усеща лекота в постигането на резултати чрез срещи и уреждане на бизнес и лични отношения.

Тук ще загатна за плановете на Марс, който часове по-късно ще прекрачи прага на знак Рак. Дойде време и той да получи своята почивка и време за възстановяване, което ще ни донесе повече спокойствие и уют.

Положително усещането ще се отрази на всички земни знаци – Телец, Дева и Козирог. И тук не мога да подмина хармоничния аспект на планетата със Сатурн и Плутон в знак Козирог, който ще донесе амбиция, мотивация и хармония в постигнатите резултати.

Забърквам ви рецепта за разкошен период, изпълнен с много положителни емоции, любов и хармония. Нека в състава и има лъжичка надежда, вяра, късмет, щастие и топлина, щипка разбиране, увереност и много сбъдване.

Да ви е сладко,

астролог Венета Матева

Венета Матева използва всички практики на модерната западна астрология, както и тези на нумерологията. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X