Напишете дума/думи за търсене

Луната в Лъв носи щастлива енергия за тези знаци

Скъпи приятели!

Днес, 10-и май, в 16:15 часа, Луната ще навлезе в знак Лъв и ще остане там до 12-и май в 19:20 часа.

Ще имаме удоволствието да се насладим на позитивната и забавна енергия на знак Лъв. Тази позиция на луната обхваща дейности и занимания, свързани с личната ни изява, приятелите, забавленията, талантите, любовта и децата. Времето на Луната в знак Лъв е подходящо за изявяване на таланти, занимания с деца, разкрасителни процедури, срещи с приятели и разумни забавления. В тези дни имаме възможност да впечатляваме с чувство за хумор, позитивно настроение и много личен чар. Лъвската енергия ще донесе на всеки повече самочувствие и желание за изява. Не позволявайте лошото време да засенчи слънчевите лъчи в душата ви. Грабнете енергията на Луната и бъдете просто щастливи! Слушайте хубава музика, общувайте с хора, които ви носят усещане за разбиране и настроение, прегърнете децата си и осъзнайте, че тук и сега от нас зависи да бъдем това, което искаме да ни заобикаля.

Луната тук е благоприятна към активни спортни занимания, красота, хармония и повече блясък. В тези дни е подходящо да се носят червени, жълти и оранжеви цветове, съчетани с красиви декорации и елегантни бижута в златиста гама.

Лекота и успех ще имат представителите на огнените знаци - Лъв, Овен и Стрелец.

Не се препоръчва хирургична намеса в областта на сърцето, цялата сърдечносъдова система, системата на кръвообращението, гръбнака, ребрата, диафрагмата и далака. Пазете сърцето си, избягвайте излишните вълнения.

Желая Ви изпълнени с положителни емоции дни!

астролог Венета Матева

Венета Матева използва всички практики на модерната западна астрология, както и тези на нумерологията. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X