Напишете дума/думи за търсене

Венера в Овен - време за планове и мечти

От 20-и април планетата на любовта и хармонията Венера ще гостува в знак Овен и ще остане в неговите покои до 15-и май.

Намирам тази пролет за много огнена и гореща. Преди няколко дни Меркурий се втурна в знак Овен и сега сякаш за компания се присъединява и прекрасната Венера. Подозирам, че и тя насладила се на топлите чувства, комфорт, спокойствие и скука в знак Риби през последния месец, търси нови приключения и сцена.

Сега Венера в знак Овен ще трябва да бъде по-активна, дейна, говореща, показваща и доказваща. Венера отговаря за любовта, бизнес и личните ни отношения, изкуството, разбирателството и хармонията между хората. Тук на нея ще й се наложи да бъде „мъжко момиче“, което има цели и иска да ги постигне на всяка цена. Венера ни кара да бъдем дипломатични, а енергията в знак Овен ни дава мотивация, заряд и желание за победа. Пресявайки възможностите в живота си, оставете настрани тези, които нямат потенциала да бъдат развити и реализирани. Посрещайте всеки нов ден с пламъка на знак Овен и с любов преминавайте през него с възможностите на Венера и нейната топлина.

Напрегнатият аспект със Сатурн и Плутон ще ни накара да задвижим и реализираме планове и мечти. Подкрепящият аспект с ретроградния Юпитер ще ни отвори нови възможности, които в следващия месец може да се появят като идеи, пълни с живот и бъдеще.

Лекота и лично удовлетворение ще имат най-много представителите на огнените знаци - Овен, Лъв и Стрелец.

Бъдете здрави, обичани и много щастливи!

С уважение,

Венета Матева

Венета Матева използва всички практики на модерната западна астрология, съчетавайки ги с ведическа (индийска) и кабалистична астрология. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X