Напишете дума/думи за търсене

Луната в Рак ни прави по-чувствителни

Добро утро, приятели!

Преди минути с тихи стъпки Луната навлезе в знак Рак и ще остане там до 10:50 часа на 13-и март (събота).

Водите на знак Рак са бързи и бистри. Луната тук ще се потопи в топлата и уютна енергия на знака, носеща повече разбиране, лекота и спокойствие. Тази позиция ще ни накара да се обърнем към себе си и да бъдем по-емпатични към околните. Времето е подходящо да се вслушаме във вътрешния си глас, да наблюдаваме, да чувстваме и да обърнем внимание на хората, които обичаме.

Забързани в преследване на целите си и притиснати от разумните решения, понякога забравяме за себе си в онзи духовен и благодарен смисъл към вселената и хората, които ни обичат. Нека сега с енергията на Луната в знак Рак потърсим хората, на които сме благодарни, нека оценим семейството си, децата си, приятелите си и всички хора, които по някакъв начин са ни докоснали през живота ни.

Луната тук е благоприятна за приготвяне на вкусни ястия, медитация, йога и духовни практики. Положителните аспекти с планетите Венера, Меркурий и Нептун ще ни донесат повече любов, разбиране, емпатия, съпричастност и интуиция. Пътуването на Луната през знак Рак ще ни предложи повишената чувствителност, която не трябва да допускаме като обида и самосъжаление, а като двигател на споделените ни емоции.

Лекота и успех ще имат представителите на водните знаци – Риби, Рак и Скорпион.

През това време е ефективно лечението на заболявания, свързани с обмяната на веществата, за хирургични операции на краката в областта на коленните стави и сухожилията. Времето е благоприятно и за посещаване на стоматолог.

В тези дни съветвам да не се започва хирургична намеса в областта на стомаха, коремната кухина, диафрагмата, гръдният кош, млечните жлези, задстомашната жлеза, жлъчният мехур и лимфната система. Не претоварвайте стомаха си.

Бъдете здрави,

астролог Венета Матева

Венета Матева използва всички практики на модерната западна астрология, съчетавайки ги с ведическа (индийска) и кабалистична астрология. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X