Напишете дума/думи за търсене

Кои връзки трябва да прекратим през пълнолуние във Везни

Предстои второто от началото на годината пълнолуние в знак Везни, което ще се случи на 19-ти април (петък) на 29 градуса в знака.

Напомням, че предходното пълнолуние беше на 21-ви март, на 0 градуса, в знак Везни, последвано от новолунието, на 15 градуса, в знак Овен, на 5-ти април.

Погледнато исторически на споделените факти оставам с впечатлението, че Вселената ни дава още една възможност да подредим мислите в главата си и да вземем окончателно решение как, с кого и с какво да продължим в живота си.

Две поредни пълнолуния в знак Везни ни казват, че е дошъл моментът по-смело от всякога да се освободим от мисли, действия, връзки, контакти, очаквания и надежди, свързани с темите на оста Овен-Везни. Новолунието между тях ни даде прекрасната възможност да посеем нещо ново в градината на живота си. То сякаш подкрепящо и обновяващо дойде да ни даде шанса да ремонтираме всичко това, което ни носи онази сигурност, носеща обсебване и вреда.

Пълнолунието в знак Везни ще ни разкрие и ще ни помогне да анализираме, подредим и осмислим партньорските си отношения в личен и професионален план. Нека помислим къде сме сгрешили и може ли да простим на тези, които са ни наранили. Нека дадем компромис на себе си и нека бъдем по-толерантни и разбиращи другите. Освободете се от навиците си, които изгарят времето ви в полза на хора, които не го заслужават. Помислете за себе си, като си дадете повече любов, приемане и разбиране. Често чуваме твърдението, че всичко започва от нас. И то е така, защото когато обичаме и уважаваме себе си ще се ценим повече, ще имаме по-ясни граници за отношението на другите към нас и най-вече проектирайки любовта си ще разбираме по-лесно и с приемане слабостите на околните.

Това пълнолуние ще бъде най-силно усетено от родените в трета декада Овни и Везни, родените в първа декада Скорпиони и Телци, хората с асцендент Овен или Везни. При тях се очаква най-голяма смелост и желание за промяна.

Времето ден преди пълнолунието и два дни след него е подходящ период за размисъл и освобождаване от ненужни притеснения, излишни емоционални товари и напразно безпокойство. Освободете се от това, което ви тежи! Бъдете смели и вярвайте, че „пускайки“ ще освободите място в ръцете си за това от което имате нужда.

Времето след пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. По време на намаляващата луна тялото „обича“ да отдава, а не да задържа, затова можем да бъдем по-разточителни в удовлетворяване на кулинарните си желания, без да прекаляваме разбира се. Особено благоприятни са аеробните спортове и тези на открито.

Операции не се препоръчват! Усвояването на лекарства е много по-ефективно!

Успех на всички!

С много любов,

астролог Венета Матева

Венета Матева използва всички практики на модерната западна астрология, съчетавайки ги с ведическа (индийска) и кабалистична астрология. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X