Напишете дума/думи за търсене

Меркурий в знак Телец решава бъдещето за тези зодии

На 6-и май планетата на комуникациите Меркурий навлезе в знак Телец и ще остане в него до 21-ви май.

В последния месец планетата на общуването, информацията и начина на мислене Меркурий беше в строгото царство на знак Овен. Донесе ни повече напрежение, динамика, необмислено казани и чути думи, желание за бързане и търсене на внезапни резултати. Енергията на последния месец (по мое виждане и опит от практиката) много напомняше ситуации, които често се случват в периоди на ретрограден Меркурий. Меркурий в знак Овен трябваше да приеме правилата на знака и да бъде по-груб, директен и изискващ. Време е за промяна!

Предстои ни един доста по-спокоен и плавен период, защото в дома на знак Телец е красиво, топло, уютно и комфортно.

Ден след фантастичното новолуние в знак Телец, което ни даде шанс да си пожелаем материални блага, комфорт, разбиране и воля, пристигна новата позиция на Меркурий, която ни дава възможност да говорим за това, да търсим начини и да бъдем мотивирани в успеха си. Често чуваме, че трябва да гледаме знаците около нас, които ни дават отговори и посока и сега за пореден път се убеждавам на перфектната подредба във Вселената.

Преминавайки през Телец, Меркурий се чувства изключително топло. Ще бъдем свидетели на повече стабилност в делата и думите. Ще бъдем по-разумни и ще имаме желанието да обмисляме добре действията си. В новото си положение Меркурий ще говори повече за любовта, хармонията и разбирателството. Ще ни се иска да бъдем по-търпеливи, смирени и приемащи. Информацията ще достига до нас с повече пролетно настроение и усмивки. Целите, които си поставяме сега, ще се радват на силен заряд от желание, мотивация и упоритост да бъдат успешни.

Положителният аспект на Меркурий със Сатурн и Плутон в знак Козирог ще ни донесат допълнителен ресурс да градим, собственото си щастие и път. Меркурий бърза да се настани в собствения са знак Близнаци и тук, в знак Телец, ще остане по-малко от месец. Имаме на разположение 15 дни, за да бъдем дейни, упорити, целеустремени и мотивирани. Бъдете смели и организирайте важните си срещи и разговори. Сега една среща може да бъде решаваща за бъдещето ви.

Новото положение на Меркурий ще помогне на земните знаци (Телец, Козирог и Дева) да подредят мислите си, да направят успешни срещите си, да пътуват и да пишат.

Телците трябва да действат, а Скорпионите да внимават с комуникацията. Скорпионите е възможно да се чувстват неразбрани и объркани между много идеи и липсата на възможности.

Водолеите и Лъвовете също е възможно намират необходимата почва да бъдат чути. Възможни са възпрепятствани планове с пътувания и срещи.

Бъдете здрави и успешни в делата си!

С много любов,

астролог Венета Матева

Венета Матева използва всички практики на модерната западна астрология, както и тези на нумерологията. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X