Напишете дума/думи за търсене

Пълнолунието в Скорпион е идеално за раздяла

Днес, в 00:11 часа, настъпи петото от началото на годината пълнолуние в знак Скорпион, на 27 градуса в знака.

Пълнолунието е лунна фаза, в която Земята се намира между Слънцето и Луната, или двете небесни тела се намират едно срещу друго. Ако на новолуние може да посяваме мечти и желания, сега е моментът да почистим бурена около реколтата си. Фазата на пълнолунието се свързва с освобождаване на ненужни мисли, действия, хора и подходи.

Смятам това пълнолуние за най-мощното през годината, защото то се случва по оста Скорпион-Телец, която сама за себе си носи си този смисъл. Слънцето в Телец обича да притежава, а Луната в знак Скорпион умее да се разделя завинаги с това, което е излишно.

Както обичам да казвам, знак Телец се свързва с всичко, което ни кара да се чувстваме по-добре. Физическо тяло, външен вид, материални придобивки, пари, красота и хармония. Скорпионът е знакът, който иска всичко, натрупано от Телеца, да придобие нова форма, изява и смисъл. Той променя до основи и трансформира начина ни на мислене в сферите на това, което ценим и трупаме в дома и сърцето си.

Сега е моментът да обърнете внимание на следните теми:

- Обърнете внимание на тялото си. Къде и защо усещате дискомфорт? Денят е подходящ за започване на диети, пречистване и спорт.

- Сега е моментът да скъсате и да се разделите с непотребното старо, което ви пречи да се развивате. Много възможно е животът сам да ни тласка към тези промени.

- Изчистете душите си от лоши мисли и позволете на тяхно място да дойдат чисти намерения и нови чувства.

- Изхвърлете старите си и ненужни дрехи и позволете на тези, които остават, да ви донесат истински прекрасни емоции. Купете си нещо ново, заредено с емоцията на новото и чисто начало.

Времето ден преди пълнолунието и два дни след него е подходящ период за размисъл и освобождаване от ненужни притеснения, излишни емоционални товари и напразно безпокойство. Освободете се от това, което ви тежи! Бъдете смели и вярвайте, че „пускайки“, ще освободите място в ръцете си за това, от което имате нужда.

Всички знаци ще усетят въздействието на тази силна трансформираща енергия, но най-силно това пълнолуние ще бъде усетено от родените в трета декада Телци, Козирози и Деви и първа декада Близнаци, Водолеи и Везни. При вас желанието за промяна и смелост ще дойдат естествено и желано. Пускайте смело и бъдете сигурни в успеха си.

Родените в трета декада Скорпиони, Лъвове и Водолеи ще трябва да проявят повече смелост и кураж за да сложат ред в делата си. Позволете си да излезете от така наречената „зона на комфорт“, която не ви дава нищо повече от мнимо спокойствие и фалшива сигурност. Човек израства и се променя, когато напусне познатото и рискува да търси себе си на по-добро място, време и пространство.

Енергията на пълнолунието ще се усети от всички и нека тя донесе в живота на всеки повече светлина, топлина и уют.

Времето на пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. По време на намаляващата Луна тялото „обича“ да отдава, а не да задържа, затова може да бъдем по-разточителни в удовлетворяване на кулинарните си желания, без да прекаляваме, разбира се. Особено благоприятни са аеробните спортове и тези на открито.

Операции не се препоръчват! Усвояването на лекарства е много по-ефективно!

Успех на всички!

С много любов,

астролог Венета Матева

Венета Матева използва всички практики на модерната западна астрология, както и тези на нумерологията. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X