Напишете дума/думи за търсене

Днес Луната е без курс - внимавайте!

На 23-ти май в интервала 6:59 ч.-20:50 ч. настъпва „Луна без курс“.

Определението на „Луна без курс“ идва от нейното положение, в което тя няма взаимодействие с други планети. Луната е най-бързо движещото се небесно тяло и нейното влияние има важно значение върху хората.

Състоянието на луната без курс провокативно и подвеждащо се намира в знак Козирог, което изисква и ни кара да бъдем по-дисциплинирани, строги, изискващи и сериозни. Нека този ден използваме енергията на знак Козирог като структурираме и подредим мислите и делата си. Денят не е благоприятен за действия, взимане на решения и стартиране на цели и проекти!

През този ден не са подходящи следните действия:

- Взимане на крайни решения и позиция.

- Не подписвайте важни договори и не встъпвайте в сделки, от които очаквате успех.

- Не купувайте нови и скъпи стоки.

- Ако е възможно, избягвайте пътувания.

Бъдете търпеливи в срещите си и не очаквайте бързи резултати. Посрещайте със смирение и приемане появилите се трудности и предизвикателства. Бъдете внимателни в делата си и проверявайте по няколко пъти документите, с които работите.

Има дни, които ни носят повече успех в почивката и анализ на ситуациите, отколкото предприемане на активни действия и решения.

В тези дни съветвам да не се започва лечение на зъби. Препоръчително е да не се лекуват колене, кости, връзки и сухожилия.

Бъдете спокойни, усмихвайте се повече и вярвайте в късмета си!

астролог Венета Матева

Венета Матева използва всички практики на модерната западна астрология, както и тези на нумерологията. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X