Напишете дума/думи за търсене

Какво ни носи Луната в Овен

Скъпи приятели!

Днес, 28-ми май, в 21:30 часа Луната ще навлезе в знак Овен и ще остане там до 8:00 часа на 31-ви май (петък).

Имаме на разположение една амбициозна, силна и огнена позиция на Луната, която тези дни ще има своите изисквания и особености. Времето е подходящо за активни дейности, спорт, занимания на открито, представяне и изразяване на позиции, но всички действия трябва да се предприемат обмислено и разумно.

Тук енергията на Луната ще ни накара да мислим повече за себе си на едно по-открито и активно ниво. Имахме възможност през последните два дни да се върнем към душата си и да потърсим истинското си щастие, чрез мисли и разсъждения. Сега е моментът, в който трябва да изложим мислите си, да осъществим необходимите си срещи и да направим първата си крачка към целта. Енергията на знак Овен ще ни помогне да бъдем по-смели, решителни и категорични в действията си.

Напрегнатият аспект на Луната със Сатурн, Плутон и Марс ще изискат от нас преди всичко добро обмисляне на решенията, структуриране на плановете и в никакъв случай прибързаност и крайни действия.

Обръщам внимание, че на 30-и май (четвъртък) от 18:09 до 24:00 часа ще имаме ЛУНА БЕЗ КУРС. В този интервал от време не е подходящо взимане на решения, започване на нови дейности, покупки и пътувания. Бъдете търпеливи в срещите си и не очаквайте бързи резултати. Приемайте със смирение и приемане появилите се трудности и предизвикателства. Бъдете внимателни в делата си и проверявайте по няколко пъти документите, с които работите.

Времето е подходящо за лечение на бъбреци, кръст и кожа. В тези дни съветвам да не се започва оперативно лечение в областта на главата, мозъка, черепа, лицевите кости и зъби.

Бъдете здрави!

астролог Венета Матева

Венета Матева използва всички практики на модерната западна астрология, както и тези на нумерологията. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X