Напишете дума/думи за търсене

Луната в Телец ни прави по-смели в любовта

Скъпи приятели!

Днес, 31-ви май, в 8:00 часа Луната навлезе в знак Телец и ще остане в знака до 14:50 часа на 2-ри юни (неделя).

Ще имаме удоволствието да се насладим на плавната и уютна енергия на знак Телец. Тази позиция на Луната обхваща богата гама от дейности и занимания. Дните ще бъдат подходящи да обърнем внимание на себе си чрез спорт, разкрасителни процедури или масажи. Ще бъде подходящо да посетите места, които ви дават възможност да се насладите на спокойствие и хармония. Съветвам за разходки сред природата, посещение на изложби, театри, концерти или зареждащо пазаруване. Тези дни чувството за любов и разбиране ще е засилено и от вас зависи да намерите време за всичко. По пътя си през тези дни Луната ще срещне планетата на внезапните решения и промени Уран и планетата на любовта и хармонията Венера. Тези срещи ще засилят усещането ни за любов, хармония и непринудени действия. Бъдете себе си и дайте възможност на чувствата си да бъдат чути и усетени. Уран не понася мълчанието и ще ви помогне да обърнете нова страница в личните си отношения.

Луната тук предразполага организма към повече почивка, вкусна храна и развлечения. Удачен ще е периодът да съчетаете полезното с приятното…

От друга страна, Луната в знак Телец ни кара да мислим за принадлежащите ни материални ценности и финанси. Дните ще бъдат подходящи за упорита работа и проява на постоянство в делата. Положителните аспекти със Сатурн и Плутон ще ни накарат да мислим за бъдещите си планове с повече яснота и желание за успех.

Лекота и успех ще имат представителите на земните знаци - Козирог, Телец и Дева.

Повече трудности ще имат представителите на знаците Скорпион, Лъв и Водолей. Те трябва да бъдат по търпеливи, последователни и упорити.

Дните са подходящи за лечение на хормоналната система, органи в малък таз и отделителни органи. Хубав период за започване на лечение свързани с пикочно-половата система.

В тези дни съветвам да не се започва лечение на хранопровод, гърло и шия.

Желая ви пъстри и хармонични дни!

Вени

Венета Матева използва всички практики на модерната западна астрология, както и тези на нумерологията. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X