Напишете дума/думи за търсене

Меркурий в Рак – време за любов и никакви отстъпки

На 4-ти юни, в 23:00 ч., планетата на комуникациите Меркурий навлезе в знак Рак и ще остане в него до 25-и юни.

Меркурий през последния месец беше в собствения си дом на знак Близнаци. Представете си сцената, на която дават възможност на един артист да прави каквото иска, само и само да бъде видян, чут, забелязан и оценен. Нали си представяте, че той ще има куп гениални идеи, много възможности и цялото внимание на публиката. Той задължително ще бъде харесан, каквото и да направи, а той ще направи всичко!

И така с приповдигнато настроение, Меркурий навлиза в знак Рак. Тук енергията е много различна и ще му се наложи да се успокои и подреди всичките си мисли. Знак Рак, управлява нашите корени, дома и семейството. Сега всички ще трябва да помислят за своите родители, роднини и стари приятели. Времето е подходящо да проведете повече разговори с децата, родителите и тези хора, които са ви отгледали. Обърнете се навътре към себе си и потърсете миналото чрез всичко, което ви свърза с него. Обадете се на хора, които обичате и отдавна не сте чували, отидете на гости при свои роднини и потърсете онази топлина в сърцето си, която ще открие хората, на които дължите себе си, на които сте благодарни и задължени. Като гост в знак Рак, Меркурий ще бъде по-наблюдателен, усещаш и търсещ разбиране. Възможно е нашите мисли да бъдат по-скоро емоционални и по-малко рационални. Не губете почва под краката си и споделяйте емоция с градивни и реални хора, събития и ситуации.

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби ще усетят най-силно топлата и разбираща енергия на Меркурий в Рак. Тях съветвам да се доверят на усещанията, но да не оставят те да завладеят трезвата им преценка на ситуациите. Насладете се красивите възможности и отделете време на ценните за вас хора. Бъдете реалисти и не оставяйте вродената ви емоционалност да завладява живота ви.

Козирозите, Овните и Везните нека оставят за миг всичките си задължения и помислят за хората около себе си. Тези, при които се прибират в къщи, и тези, за които нямат време напоследък. Вижте колко хора има около вас, които с надежда очакват вашето внимание. Бъдете с тях, те го заслужават! В този период трябва да бъдете по-търпеливи на работното място, като предлагате на колеги и партньори повече разбиране и компромиси. Времето не е подходящо за провеждане на важни срещи и иницииране на разговори, в които не сте склонни на отстъпки.

Напрегнатият аспект на Меркурий със Сатурн и Плутон ще допълни чувството на разкъсване между задълженията, работата и семейството. Запазете баланса в себе си и съумейте да подредите задачите си по приоритет.

Желая ви повече топлина, усещане за значимост, спокойствие и лекота!

Бъдете здрави и приемайте всеки миг живот като подарък, възможност да бъдете себе си и да приемате другите такива каквито са.

Вени

Венета Матева използва всички практики на модерната западна астрология, както и тези на нумерологията. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X