Напишете дума/думи за търсене

Венера в Близнаци - какво ни предстои

От 9-и юни планетата на любовта и хармонията Венера с приповдигнато настроение и нетърпение навлезе в знак Близнаци и ще остане в неговите лабиринти до 4-ти юли.

Идвайки от собствения си дом в знак Телец, тя носи със себе си усещане за пълен комфорт. Тук тя получи усещане за значимост, любов, лекота, спокойствие и желание за власт. Имаше повече изисквания и всички те бяха удовлетворени. Донесе на хората засилено усещане за красота и хармония. От друга страна, е възможно да е засилила чувството ни за значимост, изисквания към другите и ненаситност в личен и професионален план.

В продължение на 25 дни тя ще бъде щастливо чакан гост в дома на знак Близнаци. Тук ще е по-весело и ще я очакват забавните разкази и предложения на новия домакин. Знак Близнаци за разлика от знак Телец не се интересува толкова от материалната страна на нещата, а по-скоро държи на разнообразието, новите срещи, запознанства, информация, компании и интересни приключения.

Сега тя ще ни подкрепи в тези разговори, които дълго сме отлагали. Ще ни накара да преосмислим приоритетите си и да искаме повече от това, което сме постигнали до момента.

Близнакът като знак отговаря за връзката на хората помежду им, комуникацията, автомобилите, транспорта, пощите, съобщенията, кратките пътувания и начина ни на общуване. Венера тук ще даде топлина и уют в изброените сфери и ще осмисли начина ни на изразяване. Настъпи месеца, в който с повече парфюм и чар ще постигаме забележимост и значимост.

Най-привилегировани от гостуването на Венера в Близнаци ще бъдат въздушните знаци - Водолей, Близнаци и Везни.

Напрегнатият аспект между Венера и ретроградния Юпитер ще ни накара да направим избори, които засягат ценностната ни система и важните за нас срещи, хора и действия.

Амбициозният аспект между Венера и Нептун ще ни даде възможност да се вслушаме в интуицията си и да бъдем мъдри в избора на неговите съвети.

Нека това усъвършенстване, което Венера постигна в знак Телец чрез нова визия, дрехи, бижута, отношение, поведение и нагласа да излезе навън и завоюва нови територии и сърца. С настъпване на лятото е време да прегърнем всеки миг от живота си с повече отдаденост и искреност. Една добра дума е в състояние да промени нечии тъжен ден. Една усмивка е в състояние да сложи слънчев печат в душата на някой. Една прегръдка може да заличи напълно сенките в живота ни.

И не забравяйте, че всички ние сме свързани, а любовта и добрината са заразни.

Обичайте и бъдете обичани!

Желая ви виртуозен период, носещ много лични и професионални успехи!

астролог Венета Матева

Венета Матева използва всички практики на модерната западна астрология, както и тези на нумерологията. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X