Напишете дума/думи за търсене

Пълнолуние в Стрелец – време за разчистване

На 17-и юни 2019 г., (понеделник), в 11:30 часа ще настъпи шестото от началото на годината пълнолуние в знак Стрелец, на 25 градуса в знака.

Пълнолунието е лунна фаза, в която Земята се намира между Слънцето и Луната, или двете небесни тела се намират едно срещу друго. Ако на новолуние може да посяваме мечти и желания, сега е моментът да почистим бурена около реколтата си. Фазата на пълнолунието се свързва с освобождаване на ненужни мисли, действия, хора и подходи.

Процесът ще засегне оста Стрелец–Близнаци, което ще осмисли темите, свързани с личното развитие, обогатяване на възгледите ни и научаване на нови неща. Темите на Близнаци и Стрелец са свързани с личностна промяна, учене, пътуване, братя, сестри, висше образование, философия, духовни възгледи и общуване. Темите, които трябва да осмислите и ревизирате, са следните:

- Висшето образование, квалификациите и преквалификациите;

- Близките и далечни пътувания и отношенията ни с чужденци;

- Изучаването на чужди езици и култури;

- Пътешествията, авантюрите и приключенията;

- Оптимизма, късмета и радостта от живота;

- Отношения с братя и сестри:

Всички знаци ще усетят въздействието на тази силна трансформираща енергия, но най-силно това пълнолуние ще бъде усетено от родените в трета декада Стрелци, Овни и Лъвове. При вас желанието за промяна и смелост ще дойдат естествено и желано. Сега е моментът да олекотите живота си, чрез разделяне, пускане и освобождаване на мисли, хора, ситуации и действия.

Родените в трета декада Близнаци, Риби и Деви ще трябва да проявят повече смелост и кураж за да сложат ред в делата си. Позволете си да излезете от така наречената „зона на комфорт“, която не ви дава нищо повече от мнимо спокойствие и фалшива сигурност. Човек израства и се променя, когато напусне познатото и рискува да търси себе си на по-добро място, време и пространство.

Обръщам внимание, че заедно с настъпването на това новолуние, Луната заема своята провокативна позиция на „ЛУНА БЕЗ КУРС“ до 19:13 часа същия ден. Пълнолунието само по себе си носи напрежение, налагане и повишена чувствителност. През това време бъдете по-внимателни и предпазливи. Избягвайте през този ден взимането на крайни решения, провеждане на ключови срещи, подписване на важни договори и неналожителни пътувания. Бъдете търпеливи в срещите си и не очаквайте бързи резултати. Приемайте със смирение и приемане появилите се трудности и предизвикателства.

Времето на пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. Особено благоприятни са аеробните спортове и тези на открито.

Операции не се препоръчват! Усвояването на лекарства е много по-ефективно!

Успех на всички!

С много любов,

астролог Венета Матева

Венета Матева използва всички практики на модерната западна астрология, както и тези на нумерологията. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X