Напишете дума/думи за търсене

Какво се случва, когато Слънцето е в Рак

На 21-ви юни в 18:50 часа Слънцето навлезе знак Рак и ще остане в неговото царство до 23-ти юли.

Предстои да ви разкажа за едно любимо слънце и неговото уютно гостуване в знак Рак. Слънцето олицетворява деня, живота, нашата индивидуалност, мъжа и бащата в наталната карта. То е силата, която ни събужда, стопля и дава енергия да започваме всеки нов ден.

През календарната годината то съвсем справедливо успява да премине през всеки знак и на всеки отделя еднакво време. Така всеки от нас има своите слънчеви шансове да грабне колкото се може повече енергия и с нея да продължи по пътя си.

Знак Рак управлява една от най-важните точки в индивидуалния хороскоп. Това е така наречената в астрологията точка IC, която представлява нашите корени, родословно дърво, един от родителите, нашия дом и мястото, в което се прибираме.

Знак Рак е един от кардиналните знаци и единственият такъв воден представител.

Представителите на знак Рак са мили, грижовни и много харизматични. Представени от Луната, те имат мистично излъчване, даряващо необяснима енергия, топлина и уют на околните. Мъжете от този знак са чувствителни, съобразителни и истински добри. Те обичат да прекарват времето си вкъщи и имат отлични готварски умения.

Родените с Луна в знак Рак са онези хора, които може да сравним с натуралните перли на дъното на океана. Тук Луната се намира в собствения си дом и може да разкрие своите най-фини качества като бъде нежна, красива и всеотдайна.

Притежаващите такава позиция на Луната са по-чувствителни, раними и емпатични. Те умеят да усещат настроенията на околните и имат способността да ги разбират напълно.

Хората с асцендент Рак са тези, които винаги виждат първо оптимистичната страна на живота. Те също са мили и притежават онази топла усмивка, която разтапя и дава живот на околните. Красив е моментът, когато Слънцето пресече асцендент и донесе на родените с асцендент Рак повече надежда, любов и красота. Усещането може да се сравни с дъгата след буря и първите слънчеви лъчи след дълга зима.

Поздравявам предварително всички малки и големи представители на зодията, като им желая здрава, успешна и спокойна нова соларна година, изпълнена с много любов.

С уважение,

астролог Венета Матева

Венета Матева използва всички практики на модерната западна астрология, както и тези на нумерологията. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X