Напишете дума/думи за търсене

Венера в Дева - да подредим себе си

От 21-ви август планетата на любовта и хармонията Венера с точни планове и ясни мисли ще навлезе в знак Дева и ще остане там до 14-и септември.

Предстоят сериозни дни, които съвсем необходимо ще подредят летните емоции, чувства и дела.

През последния един месец Венера премина през знак Лъв. Получаваше и даваше любов, разбиране и хармония. Дните и преминаваха с много забавления, безгрижие, внимание и споделеност.

Е, рано или късно тези вълшебни мигове остават в миналото.

Венера в знак Дева, се налага да стъпи здраво на земята и да осъзнае края на своята отпуска. Знак Дева ще изиска от нея да бъде подредена, смирена, организирана и практична. Тяотпочинала,със сигурност не е очарована от новото положение, но пък има силите да се справи с новите предизвикателства.Периодът на Венера в знак Дева ще донесе изясняване на създадени през лятото любовни отношения и ситуации. Ще се усеща реално раздвижване в делата и бизнес отношенията. Венера като владетел на парите ще наложи нови правила и принципи за изкарване и съхранение на финанси. В дома на знак Дева има изисквания, принципи и правила за поведение и държание. Тук Венера няма да има свободата да мисли повърхностно. Това време ще ни даде възможност да подредим лични и професионални отношения, да направим анализ на това, което имаме и да структурираме отлично пътят си напред и нагоре.

Навлизайки в този знак, я очаква прегръдката на положителни аспекти със Сатурн и Плутон в знак Козирог. Тази комбинацияще допълни сериозността и ще ни даде сили да направим дълго отлагани крачки към целта. Сатурн ще мотивира, а Плутон ще изкорени стари и непотребни идеи и възгледи.

Положителният аспект на Венера с планетата Уран ще ни помогне да бъдем креативни, иновативни и гледащи в бъдещето.

От 29-и август до 7-и септември Венера ще прави напрегнат аспект с Юпитер и Нептун. Времето ще бъде подходящо за размисъл и обмисляне на ресурса, с който разполагате. В този период бъдете наблюдателни и проверявайте фактите добре. Не се доверявайте на всеки, който отлично говори и дава обещания.

Най-щастливи от гостуването на Венера в Дева ще бъдат земните знаци-Дева, Телец и Козирог, те с лекота ще сбъдват мечти и ще реализират планове.

Стрелците, Близнаците и Рибите ще трябва да положат повече усилия в делата си. Успехът е гарантиран, ако бъдете упорити и не се отказвате от мечтите си. Бъдете по-търпеливи към хората които обичате. Не харчете излишно и правете повече компромиси.

Всички останали знаци ще се радват на лекота, спокойствие и комфорт.

Желая на всички уютен период, изпълнен с много положителни емоции и топлина.

Бъдете здрави,

астролог Венета Матева използва всички практики на модерната западна астрология, както и тези на нумерологията. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X