Напишете дума/думи за търсене

Какво трябва да направим през пълнолунието в Козирог

На 17-и юли, в 00:39 часа, ще настъпи седмото пълнолуние на 24 градуса в знак Козирог, придружено с частично лунно затъмнение.

Пълнолунието е мощен процес, който оказва своето въздействие на индивидуално ниво. Затъмненията са непредсказуеми и носят много силна енергия за промяна. Те засилват и ускоряват всички процеси в живота ни. Възможно е да преживеете интересни съвпадения, щастливи случайности, неочаквани разкрития и знаци от съдбата, които да напишат новата ви история. Енергията на затъмнението може да се усеща седмици по-рано, а резултатите от него могат да се очакват месеци по-късно. Луната се свързва с емоционалния ни свят и реакциите, които протичат от усещания и чувства. Затъмнението ще ни накара да бъдем свръхчувствителни.

Ще бъде засегната оста Козирог-Рак, която ще осмисли най-важните сфери от живота ни. Оста Козирог-Рак е кардинална и говори за нашите корени, роднини и минало, от една страна, и нашият личен растеж в света, постигнат чрез лично усъвършенстване, доказване и кариера.

Ако на новолуние може да посяваме мечти и желания, сега е моментът да почистим бурена около реколтата си. Фазата на пълнолунието се свързва с освобождаване на ненужни мисли, действия и подходи.

При това пълнолуние трябва да погледнем към Слънцето в Рак, чрез грижи и внимание на родителите, бабите, дядовците и хората, които са ни отгледали. Трябва да отделим време и внимание на партньора си, децата или внуците. Направете това, което сте отлагали във времето, говорете и покажете чувствата си. Изчистете дома си и подарете вещите на някой, който се нуждае от тях.

Пълната Луна в Козирог издига в приоритет нашия път нагоре по стълбицата в кариерата и обществото. До края на тази работна седмица може да говорите за собственото си развитие там, където работите. Отървете се от вредните навици на работното място, почивайте по-малко и дерзайте към собствения си връх. Положените усилия тези дни ще бъдат оценени и възнаградени.

Пълнолунието говори за така необходимия ни баланс, който естествено съществува в природата, и ни учи, че това което даваме се връща при нас. Помислете какво искате да получите в семейството и работата и започнете промяната от себе си. Не бързайте! Живейте бавно и осъзнато. Радвайте се на всеки миг, на малките неща, на децата, животните, сянката, слънцето, луната, дъжда... Не очаквайте нищо и бъдете благодарни на това, което имате. Всичко това обградете с дейности, които ви носят удоволствие и мир. Не хабете силите си там, където е ясно, че няма да ги оценят. Не губете времето си в дейности и с хора, които нямат нужда от това. Уважавайте собствения си свят, без да пречите на никого.

Съвпадът на Луната с Плутон дава допълнителна възможност да бъдем усърдни, упорити и успешни. Енергията на Плутон ще ни даде възможност да усетим и достигнем до себе си по един дълбок и завладяващ начин. Той ще успее да извади на повърхността и съзнанието ни усещания, които разчетени правилно, може да променят живота ни. Сега ще имате силите и възможността да довършите делата си и да трансформирате в необходимата форма това, което искате.

Периодът е добър за започване на диета и очистване на организма. От утре до следващото новолуние ще бъдат ефективни диетите за отслабване. Подходящи са спортният и антицелулитният масаж. Периодът е подходящ за изграждане на ноктите с гел и терапии за укрепване.

Успех на всички!

астролог Венета Матева

Венета Матева използва всички практики на модерната западна астрология, както и тези на нумерологията. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X