Напишете дума/думи за търсене

Марс в Лъв - задават се любовни авантюри

От 2-ри юли до 19-и август огнената планета, носител на енергия и заряд – Марс, ще гостува в знак Лъв.

Предстои горещо лято!

След продължителното и досадно гостуване на Марс в знак Рак ни предстои лято с повече емоции, забавни моменти и слънчево настроение.

Времето, прекарано на огнената планета Марс в знак Лъв, може да сравним с безгрижната ваканция, предлагаща безброй изкушения на един млад, красив и целеустремен младеж.

Напомням, че Меркурий вече откри ваканцията и преди няколко дни също прекрачи прага в знак Лъв. Сега Марс също бърза да се освободи от домашните правила на знак Рак и да получи своето късче свобода и независимост. Очаквайте нови запознанства, любовни авантюри и засилено желание за приключения. Марс тук се чувства отлично и ще зареди с енергия всички теми на знак Лъв, свързани с любовта, децата, емоциите, чувствата, хазарта, романтиката и забавленията.

До 19-и юли Марс ще направи напрегнат аспект с Уран, който е възможно да предизвика раздразнителност и желание за взимане на крайни решения в търсене на свобода и независимост. В този период бъдете въздържани в действията и думите си. Меркурий е ретрограден и е възможно да кажете думи, за които по-късно да съжалявате. Времето не е подходящо за твърди решения и крайни действия. Радвайте се на всеки ден без очаквания, с повече любов и разбиране.

От 19-и юли до 1-ви август Марс ще сключи положителен аспект с ретроградния Юпитер. Тази комбинация ще успее да ни внесе повече настроение и положително мислене. Очаквайте в този период интересни срещи, красиви пътувания и незабравими спомени.

От 28-и юли до 19-и август планетата на любовта Венера също ще навлезе в знак Лъв и ще ни донесе търсената хармония, любов и разбирателство в личен и професионален план.

Гостуването на Марс в Лъв ще донесе най-много динамика и резултати на огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец. Те имаш шанса да бъдат успешни, спокойни и щастливи, ако бъдат мъдри в изборите си, като не идеализират и не изискват прекалено много от околните.

Водолеите, Скорпионите и Телците трябва да бъдат по-търпеливи и разбиращи околните. Бъдете внимателни към себе си и не прахосвайте енергия в дейности и ситуации, които нямат бъдеще и надежди. Не се преуморявайте и пазете силите си. Опитайте се енергията, която имате, да влагате премерено с повече търпение в делата си.

Близнаците и Везните ще се чувстват подкрепени от колеги и партньори. Радвайте се на спокойствието и баланса, който ви обгражда. Оставете ритъма на лятото да ви завладее и донесе лично удовлетворение и наслада.

Всички останали знаци ще се радват на лекота, спокойствие и комфорт. Няма да бъдете запалени прекалено много от енергията на Марс, но и няма тя да липсва в ежедневието ви под формата на щастливо усещане и цветно настроение.

Желая на всички уютен период, изпълнен с много положителни емоции, топлина и любов.

Бъдете здрави!

астролог Венета Матева

Венета Матева използва всички практики на модерната западна астрология, както и тези на нумерологията. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X