Напишете дума/думи за търсене

Венера в Лъв ни носи страстни моменти извън дома

От 28-ми юли планетата на любовта и хармонията Венера с широка усмивка и приповдигнато настроение навлезе в знак Лъв и ще остане в неговия дом до 21-ви август.

По време на гостуването си в знак Рак през последния месец Венера успя да покаже повече онази част от себе си, която говори за нежност, разбиране, топлина, уют и спокойствие. Не мисля, че Венера се е чувствала зле в дома на знак Рак, но смятам, че ни накара бъдем по-съчувстващи и грижовни, отколкото ни се иска.

Време е за голямата сцена, публика и аплодисменти…

Венера носи със себе си нежността, вълшебната хармония, неподправената красота и естествената усмивка, която стопля и отваря врати. Престоят и в знак Лъв ще ни донесе положителен заряд и желание за приключения. Време е Венера да изключи котлоните на печката и да свали симпатичната си престилка, оставяйки я за дълго в кухненския шкаф. Време е за повече щастливи мигове далеч от дома. Доверете се на прекрасното време, дългия ден, приятелите и възможностите, които ви предлага животът. Не забравяйте, че животът е миг, а енергията на знак Лъв може да превърне този миг в незабравимо пътуване и преживяване.

Марс като истински кавалер вече написа сценария на представлението, разлепи плакатите и заяви своите намерения, влизайки на 2-ри юли в знак Лъв.

Венера и Марс ще бъдат заедно в знак Лъв до 19-ти август. И не забравяйте, че в тяхната компания е Слънцето, което допълнително носи топлина, хармония и благодат. Забавлявайте се, радвайте се, обичайте и не очаквайте нищо, защото разочарованието и огорчението идват, когато имаме надежди и очаквания. Опитайте се като децата да се радвате на малките неща, да виждате щастието навсякъде и да не се страхувате от нищо.

До 9-ти август Венера ще прави напрегнат аспект с Уран, който е възможно да предизвика раздразнителност и желание за взимане на крайни решения в търсене на свобода и независимост. В този период бъдете въздържани в действията и думите си.

От 4-ти август до 12-ти август Венера ще сключи положителен аспект с ретроградния Юпитер. Тази комбинация ще ни накара да идеализираме и да изискваме от партньорите си. Не изисквайте повече, отколкото вие можете да дадете. Аспектът е подходящ за анализ на отношенията и равносметка на създадените връзки и контакти.

Огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен ще имат щастието да се насладят на онзи изгрев в сърцето си, който ще ги зареди с много любов, разбиране и висока оценка. Ще усетят топлината на Венера, която ще им донесе позитивно настроение, щастливи мигове и неочакван късмет.

Телците, Водолеите и Скорпионите трябва да положат повече усилия, за да потърсят и намеря любовта, която със сигурност е някъде около тях. Бъдете по-търпеливи към хората, които обичате. Не харчете излишно и правете повече компромиси.

Всички останали знаци ще се радват на лекота, спокойствие и комфорт.

Желая на всички уютен период, изпълнен с много положителни емоции, топлина и любов.

Бъдете здрави!

астролог Венета Матева

Венета Матева използва всички практики на модерната западна астрология, както и тези на нумерологията. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X