Напишете дума/думи за търсене

Ретроградният Уран се проявява в две крайности

На 12-и август 2019 г. настъпи периодът на Ретрограден Уран, който ще продължи до 11-и януари 2020 г. в знак Телец.

В компанията на ретрограден Сатурн, Плутон и Нептун на мястото на Юпитер се присъединява бунтарят и революционер Уран. Уран управлява знак Водолей. Неговото движение е 0,2° на ден. Престоява в знак около 7 години, а пълният му цикъл през хороскопа е 84 години.

Знак Телец управлява всичко наречено „Мое“ – материални блага, пари, вещи, ценностна система, собственост, собственото тяло и начина, по който изглежда. В този смисъл пребиваването на Уран в този земен знак през следващите 7 години ще донесе големи революционни промени на човечеството, най-вече във финансовата сфера на дейност. Уран е планетата на революцията и новостите. Ще настъпи тотална реорганизация в световен мащаб по отношение на финансовите средства и парите. Възможно е да станем свидетели на големия крах на банковата система, преобразуване, сливане и резки промени по отношение на стабилни до момента структури. Ще бъдем свидетели на новости в изброените по Телец сфери, като въвеждане на нова платежна система, нова стойност на златото, имотите и лихвите по кредитите. Трябва да очакваме иновации във всички сфери за разкрасяване, пластична хирургия, спортни уреди, мода, архитектура и строителство. По отношение на собствеността ще започне постепенното рушене на материалистическите възгледи и ценности в човешкото съзнание. Ще ни накара да преосмислим сами за себе си смисъла на материалния свят и собствеността, към която сме свикнали да се стремим.

По време на ретроградната си фаза Уран ще прояви своите качества в две крайности. От една страна ще донесе забавяне в изброените сфери, но от друга е възможно за внесе смут, ярост и неочаквано поведение. Ако сте започнали промени и сега имате колебания дали са правилни, се опитайте да разгледате пътя си сами и от нова гледна точка. Не обвинявайте никой за нищо. Енергията на знак Водолей е обновяваща и креативна. Използвайте я осъзнато и я приложете там, където до момента са ви липсвали смелост, импулс и желание за промяна.

Периодът не е подходящ за рискови спортове. Бъдете внимателни при работа с електричество и режещи инструменти.

Енергията на ретроградната фаза ще бъде най-силно усетена от родените в първа декада Телци, Козирози и Деви. Доверете се на идеите, които ви връхлитат и им отдайте заслужено внимание.

Родените в първа декада Скорпиони, Водолеи и Лъвове съветвам да не се ядосват на дребни недоразумения, а да се опитат да намерят различен и нов поглед върху делата си.

Желая спокоен, изобретателен и освежаващ период на всички!

Бъдете здрави,

астролог Венета Матева

Венета Матева използва всички практики на модерната западна астрология, както и тези на нумерологията. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X