Напишете дума/думи за търсене

Какво носи излизането от ретрограден Юпитер

На 11-и август, планетата на късмета Юпитер, излиза от ретроградна си фаза в знак Стрелец.

Уютно и доволно Юпитер остана на дълга ваканция в собствения си дом.

Припомням, че ретроградното движение на планетата започна на 10-и април и продължи 4 месеца, които ни дадоха време за оценка, размисъл и ревизия на темите по знак Стрелец.

Тук, в зоната на знака, ние се учим да бъдем мъдри и търсещи лично развитие и усъвършенстване. Знак Стрелец се свързва с висшето образование, личното развитие в духовен план, дългите пътувания и усъвършенстването. Преминали през всичките осем до момента знаци от зодиака, тук в зоната на Стрелеца човек започва да търси повече знания и информация.

В ретроградна фаза на планетата развитието по изброените теми се забавя или спира, но това е временно и неговата единствена цел е да ни даде време да променим и поправим подхода си на действие и начинът на мислене.

Надявам се, че всеки е използвал този период градивно, спокойно и разумно. Нека в живота ни има повече надежда и вяра. Нека бъдем повече оптимисти и по-малко обръщаме внимание на сивите нюанси в живота. Харесвам поговорката „Прави каквото трябва, пък да става каквото ще“, защото тя не изключва личното ни отношение и воля за борба, но в същото време приема неуспехите с достойнство и характер.

През всички тези месеци забелязвам тенденцията за забавяне или липса на резултати в сферите, ако Юпитер попада в нечия рождена карта. Това се дължи на факта, че Юпитер, като голям добродетел носи късмет и улеснение, но когато е ретрограден, сякаш изпитва нашето търпение, постоянство и сили. Учи ни да вярваме, въпреки всички неуспехи и да бъдем уверени, че въпреки всичко ще се справим.

Бъдете спокойни и сигурни, че за всеки един от нас най-доброто предстои, колкото и това усещане да е било провокирано до сега.

Ако сте имали забавяне на плащания и постъпления, сега постепенно ще започнете да се радвате на успехи. Ако в последните месеци сте имали влошено здраве и лечението не е помагало ефективно, сега ще започнете постепенно възстановяване. Ако до момента не сте намирали правилния дом и начин за възстановяване на отношенията в дома, вече ще можете да откриете правилният път. Ако сте били отдадени в работата и никой не ви е забелязвал, бъдете сигурни, че скоро ще получите своето повишение и признание. Ако сте търсили подкрепа от приятели и те сякаш не са ви забелязвали, сега ще получите подкрепа и разбиране. Ако търсите правилния човек до вас и имате усещането, че такъв не съществува, оглеждайте се, защото той може да е някъде около вас.

Юпитер ще даде за всеки това, което той заслужава сега. До 3-ти декември тази година той ще радва огнените знаци - Лъв, Овен и Стрелец, а след тази дата в продължение на една година ще раздава блага на земните знаци - Козирог, Телец и Дева.

Бъдете здрави и много щастливи!

астролог Венета Матева

Венета Матева използва всички практики на модерната западна астрология, както и тези на нумерологията. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X