Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Дева – как се сбъдват мечтите

Предстои деветото за годината новолуние в знак Дева, което ще се случи на 30-и август (петък) в 13,38 часа, на 6 градуса в знака.

Новолунието се случва, когато Луната направи една пълна обиколка на астрологичното колело и застане редом до Слънцето. Тогава настъпва този магически момент, в който на земята се отварят нови възможности, които карат желанията ни, свързани със сферите, управлявани от знак Дева, да се сбъднат. Това са желания, свързани с храненето, здравето, работата, чистотата и отговорността.

Новолунието ще бъде подкрепено от съвпада с Венера, Марс и Меркурий. Според мен подкрепата на тези лични планети ни казва, че това, което търсим и желаем, трябва първо да го намерим в себе си. Това практично новолуние ни кара да подредим себе си, да създадем своята малка, подредена и организирана вселена в този вид и форма, в която я търсим наоколо. Всички сме част от един свят. Нека на това новолуние всеки се погрижи за себе си и осъзнае, че неговите мисли и действия са част от един голям и необятен процес във Веселената.

Положителният аспект на новолунието с планетата на иновациите Уран ще ни даде сили, воля и идеи да действаме, променяме и създаваме хармония, превръщаща земята в по-добро и уютно място.

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Може да заместите думата „Искам“ с други подобни, които повече ги усещате като свои. Например: Желая, Пожелавам си, Моля. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот.

Ето някои примерни формулировки според американската астроложка Жан Спилър:

- Искам с лекота да привлека, разпозная и започна да работя на правилното място за мен.

- Искам с лекота да се науча да казвам правилните думи към моите съекипници.

- Искам с лекота да създавам ред и подреденост в моя дом.

- Искам с лекота да отговарям на трудностите без вътрешно напрежение.

- Искам с лекота да се приспособя към ситуацията…, в моя най-добър интерес.

- Искам с лекота да се освободя от навика за перфекционизъм.

- Искам с лекота да се освободя от критика към себе си и другите.

- Искам с лекота да се освободя от навика да обвинявам себе си или другите.

Новолунието влияе изключително силно и на нашия жизнен тонус и енергия. 3 дни преди новолунието и един ден след него човешките биоритми са на възможно най-ниското си ниво. Това предизвиква чувство за отпадналост, безразличие и лошо настроение. След новолунието е период на подем в биоритмите и енергията. Времето е подходящо за релаксиращи и ароматерапевтични масажи.

Сега е моментът да поискате изцеление и успешна профилактика в областта на чревния тракт, храносмилателната система и слънчевия сплит.

Искам с лекота да привлека, разпозная и започна да вземам най-правилните и необходими за мен билки, витамини, минерали, кристали, които да ми помогнат да възстановя здравето и жизнеността си.

Успех на всички!

Бъдете здрави!

астролог Венета Матева

Тя използва всички практики на модерната западна астрология, както и тези на нумерологията. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X