Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Скорпион – сбъдване на желания и раздели

Предстои разтърсващото и обновяващо новолуние в знак Скорпион, което ще се случи на 28-и октомври (понеделник), около 5,40 часа, на 4 градуса в знака.

Фазата, в която двете небесни тела, Луна и Слънце, застават едно до друго и сливат енергията си, се нарича новолуние. Тогава настъпва този магически момент, в който нашите желания имат най-голяма сила да се сбъдват.

За мен това новолуние е най-силното от гледна точка на обновяващото и трансформиращо се въздействие. Знак Скорпион събира в себе си силата на смъртта, трансформацията и раждането на нещо ново. Чрез този процес това новолуние ще ни даде възможност за тотална промяна чрез разделяне на духовно и материално ниво с мисли, идеи, хора, навици, начин на живот, задължения, отговорности и решения.

Под знак Скорпион са темите, свързани с тайните, трансформациите, смъртта, секса, инвестициите, наследствата, чуждите пари и собствените ни страхове. В царството на Скорпиона може да търсим онази мощна сила, която да преобрази до неузнаваемост нашите мисли и чувства. Сега може да си пожелаем сбогуване с миналото, старите модели на поведение и мисли, които сме приемали като непоправима част от характера си.

Напрегнатият аспект с планетата Уран е възможно да внесе объркване и съмнение в собствените ни сили. Приемете този аспект за предизвикателство и докажете, че сте способни на промяна въпреки всичко.

Желанията - до 10 броя - трябва да се записват с химикал на лист хартия, в тетрадка или тефтер в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Сега знак Скорпион ще изиска преживяване на желанията с повече топлина, вяра и надежда. Ето някои примерни формулировки на желания според американската астроложка Жан Спилър:

- Искам да усещам правилно нуждите на човека до мен.

- Желая да има много чар и магнетизъм в отношенията ми с другите.

- Моля за положителна трансформация, която да настъпи в ситуацията с…

- Желая с лекота да пусна миналото да си отиде в ситуацията с…/свързана с моето детство, брак, отношения с…

- Желая смело да прегърна промените в областите…

- Желая с лекота да възстановя отношенията си с…, до степен на взаимопомощ, уважение и подкрепа.

- Искам тотално да се освободя от обсебванията си и пристрастяванията по отношение на…

- Желая с лекота да предприемам рискове, които да водят до нови усещания за моята сила и способности.

- Моля, страха от обвързване тотално да се изчисти от мен.

- Желая с лекота да използвам пълния си потенциал и сила, за да се освободя от дълговете си по щастлив начин.

- Искам с лекота да ми се появят правилните идеи как да получа парите си от хората, които ми ги дължат.

- Желая тотално да се освободя от: страха от изоставяне/ревността/гордостта/обидата/вината/самообвинението/осъждането.

- Моля с лекота да кандидатствам и получа заем за…, който да е в най-добър мой интерес.

В помощ на здравето ни това новолуние ще помогне за лечение на органите, управлявани от знак Скорпион - пикочен мехур, дебело черво, анус, сексуални органи и болести.

- Моля с лекота да привлека, разпозная и работя с правилните лечители, които да възстановят здравето ми в областите… (управлявани от Скорпион).

Най-силно и ползотворно събитието ще бъде усетено от самите Скорпиони, Раците и Рибите, както и родените с асцендент Скорпион.

С енергията на Скорпион се учим да се свързваме с душата си. А това е пътят чрез нас към широкия свят.

Успех на всички,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X