Напишете дума/думи за търсене

Новолуние във Везни - невъзможното става възможно

Предстои десетото за годината новолуние в знак Везни, което ще се случи на 28-и септември (събота), в 21:27 часа, на 5 градуса в знака.

На енергийно ниво новолунието се случва, когато Луната направи една пълна обиколка на астрологичното колело и застане редом до Слънцето. Тогава настъпва този магически момент, в който енергиите на двете небесни тела се сливат и дават възможност за осъществяване на канал между нас и вселената, през който невъзможното става възможно.

Тук, на Земята, за нас се отварят нови възможности и трансформираща сила, желанията ни, свързани със сферите, управлявани от знак Везни, да се сбъднат. Това са темите, свързани с партньорството, работата, с която е хубаво да се занимаваме, приятелството, дипломацията, брака, разбирателството, хармонията и чувството ни за справедливост.

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например: Желая, Пожелавам си, Моля, Искам да сбъдна. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот.

- Желая да осъществя възможно най-добри взаимоотношения с…

- Желая да привлека и разпозная правилния съпруг/а.

- Желая с лекота да разбирам другите.

- Желая съзнателно да чувствам мир, спокойствие и хармония в моя живот.

- Желая с лекота да създам здраво чувство на сътрудничество с…

- Желая да променя отношенията си с другите и да ги превърна в по-успешни и цялостни.

- Пожелавам си истински приятели и разбирателство с тях.

Сега е моментът да поискате изцеление, свързано с бъбреците, кръста и кожата.

Желая тотално излекуване в областта на…

Желая с лекота да привлека, разпозная и да започна да работя с правилните лечители, които да възстановят здравето ми в областта на…

Желая да привлека правилната информация, която да ме излекува.

Най-силно и ползотворно събитието ще бъде усетено от родените в първа декада въздушни знаци - Везни, Водолей и Близнаци. Същите нека бъдат смели и си пожелаят повече желания, свързани с темите на знак Везни.

Родените в първа декада Овни, Козирози и Раци могат да очакват събития, които да ги накарат да променят мнението си за приятели, бизнес и лични партньори. Случващото се е необходимо за личното ви израстване и бъдете сигурни, че след време ще го оценявате като нещо полезно и добро.

От новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, свързана със стихията на земята, който продължава 7 дни след новолунието. При новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и мечти.

Успех на всички!

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X