Напишете дума/думи за търсене

Ретрограден Меркурий в Скорпион - хаос и красиво бъдеще

На 31-ви октомври ще настъпи третият и последен за тази година ретрограден период на Меркурий, който ще продължи до 20-и ноември, в знак Скорпион, между градусите 27 и 11.

В този период бъдете внимателни, преценявайте добре какво и на кого говорите или пишете. Съществува тенденция, че всичко което би могло да бъде разбрано неправилно, ще бъде именно така изтълкувано. Избягвайте да подписвате важни документи и не стартирайте нови дела. Очаквайте хаос в комуникациите, пощите, техниката и транспортните средства. Бъдете по-внимателни и пазете личните си вещи. Загуба или неразбирателство между хората ще бъде съвсем възможно. Децата ще бъдат по-разсеяни и нервни, проявете разбиране и търпение към тях. Не купувайте нови стоки, особено такива, свързани с техниката. Отложете ремонта на колата си за друг период. Шофирайте внимателно! Бъдете търпеливи и използвайте времето за това, което трябва.

Сега е моментът да се върнете към недовършени проекти и поправяне на допуснати в миналото грешки. Ако нещо е било неразбрано или направено не както трябва, сега се вгледайте добре и ще видите начин да го направите по-добре. Сега можете да прозвъните обявите за работа, по които сте кандидатствали и нямате обратна връзка. Периодът е благоприятен за връщане на стари дългове и изясняване на отношения, които са били отлагани във времето. Всичко, което правите като продължение на създадена вече ситуация, ще бъде успешно. В търговските сфери се очаква завръщане на стари клиенти. Сега времето е подходящо да се свържете с настоящи клиенти за увеличаване на продажбите и търговските показатели.

В знак Скорпион ретроградният Меркурий ще преживее истински реставраторски период, който ще ни донесе сили, воля и желания за промяна. Бъдете наблюдателни към това, което ви се случва. Възможно е да имате чувството, че нямате сили и инструменти да влияете на случващото се. Така е! Понякога това, което се обърква, се подрежда най-добре за нас. Сега оставете хаоса да сътвори нещо ново, красиво и полезно за вашето бъдеще.

Положителният аспект на Меркурий с Венера ще даде възможност да ревизирате личните и професионалните си отношения с повече лекота, конкретни изисквания и очаквания. Не се страхувайте от загуби и раздели и приемайте подобни събития с убеждението, че в царството на знак Скорпион, това, което е излишно, си отива.

Меркурий в Скорпион ще бъде подкрепен от хармоничния аспект с планетата Нептун. Той ще донесе облекчение и разбиране на случващото се. Разбирането няма да е много логическо, но на духовно ниво ще ни успокои и ще ни прегърне.

Желая ви успешен, спокоен и хармоничен период!

Бъдете здрави!

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X