Напишете дума/думи за търсене

Пълнолуние в Овен – от какво трябва да се освободим

На 14-ти октомври (понеделник) в 00:10 часа ще настъпи десетото от началото на годината пълнолуние, което ще се случи на 20 градуса в знак Овен.

Пълнолунието е лунна фаза, която се появява, когато Земята е между Слънцето и Луната. По тази причина съществата, живеещи на Земята, усещат силно и на индивидуално ниво мощното въздействие на двете небесни тела. Това е етапът, когато Луната и ние, хората, трябва да осмислим ценностите, които отговарят на оста, която засяга пълнолунието. Сега трябва да се освободим от ненужния товар, който трябва да освободи място на полезното.

Процесът ще засегне оста Овен-Везни, която ще осмисли темите, свързани с егото, поставянето на себе си в центъра на вселената и от друга страна мисълта за останалите хора.

Нека през това пълнолуние потърсим равновесието в самите нас. Науката Кабала чрез символа си Дървото на живота изобразява това равновесие като даване и получаване на жизнени сили. Трябва да даваме, но в замяна на това трябва да получаваме. Това е кръговратът на живота и всеки, който се опита да наклони везната в своя или друга полза, ще загуби вътрешния си мир и спокойствие. Обичайте и бъдете обичани!

Трябва да се отдръпнем от реалния живот и да се опитаме да бъдем читатели на собствената си книга. Сега трябва да помислим дали не сме прекалили в стремежа си да бъдем първенци във всичко и на всяка цена. Дали не сме наранили някой по пътя си и дали това си заслужава. Нека се опитаме да намерим баланса между личното ни поставяне и хората, които са до нас. Дали опитвайки се да бъдем полезни на колегите, приятелите, партньорите ни не сме забравили себе си.

Напрегнатият, но градивен аспект на двете небесни тела с планетата на трансформациите Плутон ще ни помогне да обмислим добре и да променим себе си.

Времето на пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. По време на намаляващата луна тялото „обича“ да отдава, а не да задържа, затова може да бъдем по-разточителни в удовлетворяване на кулинарните си желания, без да прекаляваме, разбира се. Особено благоприятни са аеробните спортове и тези на открито.

Успех на всички!

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X