Напишете дума/думи за търсене

Венера в Скорпион – време за раздяла с ненужните емоции и чувства

Предстои истински, драматичен, вълнуващ и изпълнен с мистериозност период.

Днес, 8-ми октомври, естествено в най-тъмните часове на вечерта, Венера ще навлезе в знак Скорпион и ще остане в неговите покои до 1-ви ноември.

Скорпион е знак, владеещ тайните, смъртта, секса, мистиката, привличането, чуждите пари и всичко, което не е видимо с просто око. Венера се характеризира с любовта, привличането, красотата, изкуството, радостта и хармонията. Мисля, че вече за всички стана ясно колко вълнуващ период предстои.

Навлизайки тук, Венера ще се наложи да сложи най-плътната и предизвикателна маска. Сега тя няма да иска видимост и трибуна. Ще иска да наблюдава и анализира до най-дълбоката си възможност всичко, свързано с това, което носи. На енергийно ниво при хората ще се усети емоционално затваряне, което може да доведе до мрачни мисли и излишни притеснения. Скорпионската енергия има възможността да минава граници, да вижда това, което никой друг не вижда, и да усеща предварително задаващата се буря. Не се страхувайте от нея. Тя ще ви даде възможност да стигнете по дълбоко в анализа на личните и професионалните си отношения. Ще имате възможност да видите под друг ъгъл, това което ви заобикаля. Възможно е да не ви хареса, но бъдете сигурни, че допълнителната информация е ценна и полезна, независимо какво ще предизвика първоначално тя у нас. Преминавайки през Скорпион, Венера ще има готовност да се освободи от ненужни чувства, емоции и страхове.

Помислете си какво би станало, ако в природата и в живота не съществуваше етап на изхвърляне и освобождаване. Истината е, че знак Скорпион владее темите, които не се коментират, но без тях животът нямаше да бъде възможен. За това сега бъдете готови да се разделите с ненужните емоции и чувства. След бурята на тяхно място ще дойде нещо ново, красиво и необходимо.

Следващите 10 дни напрегнатият аспект на Венера с бунтаря Уран ще предизвика желание за разкриване на чувства, емоции и нагласа. Бъдете внимателни, защото с експанзивната енергия на Уран се работи трудно. Нека този аспект бъде полезен за тези, които имат нужда да говорят. Споделянето и диалогът са най-важните фази в отношенията. Обмислете добре това, което ви тежи, и имайте смелостта да го кажете открито. От друга страна, този аспект ще ни кара да бъдем по-директни и прями, без да се съобразяваме с мнението на околните. Овладейте това настроение и се стремете да не наранявате хората, които цените и обичате.

В бизнес план аспектът не е подходящ за рискови ситуации и навлизане в сериозни преговори и сделки.

В средата на месеца Венера ще бъде ще бъде подкрепена от положителен аспект с мистика Нептун. От една страна тази комбинация ще ни донесе повече нежност, чувственост и желание за духовна близост, но от друга ще ни кара да идеализираме и създаваме мечти. Нептун в любовен план създава илюзии и ни кара да бягаме от реалността чрез всички възможни начини. Бъдете внимателни и се опитайте възможно най-реално да преценявате ситуации, факти и хора, но ако не успеете, след месец красивият филм ще свърши, а светлините в киносалона ще ви върнат в действителността.

Периодът ще се отрази положително и възстановяващо за всички водни знаци – Скорпиони, Раци и Риби. На напредък и добри новини ще се радват представителите с асцендент Скорпион.

Желая Ви силна интуиция, красота и успешно преминаване през периода, астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X