Напишете дума/думи за търсене

Слънце във Везни – какво ни чака

От днес, 22-ри септември, Слънцето навлиза в знак Везни.

Древните египтяни наричали Слънцето бог Ра. Той произлязъл от хаоса и бил властелин на цялата вселена.

Гърците почитали бога на Слънцето Хелиос. Далече на Изток се намирал златният дворец на Хелиос. Сутрин вратите на двореца се отваряли и Хелиос излизал през тях със златната си колесница, теглена от четири бели коня. Лъчите на Хелиос се сипели върху земята и давали светлина, топлина и живот.

Везни управлява седми дом от астрологичното колело и времето от човешкия живот, в което човек осъзнава с какво иска да се занимава, какви приятели иска до себе си и започва да се оглежда за подходящ партньор. Това е мястото в наталната карта, където се вижда нашата същност чрез Десцендента - най-подходящия ни партньор в личен и професионален план, необходимостта ни от занимания и вероятните ни врагове.

Влизайки тук, Слънцето осмисля нашите ценности и дава светлина на всички сфери, които управлява знак Везни. Ако в последния месец сте били ангажирани в слагане на ред в мислите и делата си, сега е периодът, в който ще трябва да приложите наученото до този момент. От знак Везни започва Северното полукълбо на зодиака или животът се обръща навън в търсене на занимание, работа, приятели и сериозна любов.

Хората, родени под знак Везни, са дипломатите на зодиака. Управлявани от Венера, те имат засилено усещане за красота, мир и хармония. Обичат приятелите, шумните компании, забавленията, но в същото време много добре знаят как да бъдат успешни в работата си. Те са отлични в работа, която изисква комуникации и консултиране. Не обичат лъжата и биват отлични и честни търговци. Също така те са представители на красивата и цветна страна на нашето ежедневие. Творците, музикантите, актьорите са хората с подчертана енергия на знак Везни в хороскопа. Това са хората, които биха помогнали на всеки в беда и нужда. Те са онези, които ще се опитат да запазят баланса в отношенията и при всички случаи ще избягват скандали и крайни решения. Освен ако хороскопът не дава други фактори за агресия.

Като слабост на зодията мога да отбележа техния стремеж да угодят на всички.

Най-привилегировани от новата подредба на планетите ще бъдат представителите на зодиите: Везни, Водолей и Близнаци. Прекрасен период за нов старт в личен и професионален план.

Хората с асцендент Везни също ще се радват на прилив на енергия, успех и щастие.

Внимателни и повече отдадени на почивка, съветвам да бъдат представителите на знак Овен, Козирог и Рак.

Бъдете здрави и щастливи!

С много любов,

Венета 

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X