Напишете дума/думи за търсене

Транзитна Венера в Стрелец – време за изхвърляне на ненужното

Днес, 1-ви ноември, Венера ще навлезе в знак Стрелец и ще остане там до 26-и ноември.

Предстои разкошен период, носещ повече светлина, топлина, уют и хармония. През последния месец принцесата на зодиака Венера премина през знак Скорпион, като се осмели да извади замитани под килима проблеми, чувства, усещания и факти. Даде ни възможност да трансформираме част от тях, а други да изхвърлим завинаги от живота си.

Сега Венера ще се наслади на позитивната, енергична и сбъдващата желания енергия. Тази позиция на планетата ще ни донесе нови възможности и успех в делата. Опитайте се да бъдете оптимисти, да вярвате в себе си, да се радвате на малките неща и да търсите голямото щастие. Сега е моментът да започнете да преследвате мечтите си с повече воля, постоянство и късмет. Венера по пътя си ще срещне планетата на късмета Юпитер, която ще ни помогне да се радваме истински на повече осъществени планове и успех. Сега с повече оптимизъм ще имате възможност да погледнете на проблемите си с повече надежда и нови идеи за справяне с тях. Мечтайте, действайте и преследвайте собствените си върхове. Първата крачка и малките стъпки са гаранция, че рано или късно ще стигнете там, където искате.

За старите дела и задачи в този период ще се погрижи най-добрият приятел на Венера - Меркурий. Той като ретрограден има задачата това, което е започнало в живота ви, да бъде довършено и увенчано с успех. Доверете се на него и му дайте възможност да анализира и подреди мислите ви, делата ви и започнатите преговори в личен и професионален план.

До 22-ри ноември е подходящо да търсите и откривате нови възможности. Бъдете наблюдателни и активни в търсенето на ново професионално поприще, развитие и усъвършенстване. Оставете стартирането на нови проекти и подписването на важни сделки след този период. В личен план очаквайте повече оптимизъм, по-лесно разделяне със стари отношения и повече идеи за запазване на настоящи такива.

Лекота и лично удовлетворение ще имат най-много представителите на огнените знаци – Стрелец, Лъв и Овен.

Бъдете здрави и много щастливи!

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X