Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Стрелец – безплатен магазин за чудеса

Предстои предпоследното за годината новолуние в знак Стрелец, което ще се случи днес, 26-и ноември (вторник), около 17:07 часа, на 4 градуса в знака.

Новолунието се случва, когато Луната направи една пълна обиколка на астрологичното колело и застане редом до Слънцето. Двете небесни тела, изобразяващи мъжкото и женското начало, майката и бащата, минало и настояще, емоции и индивидуалност, Ин и Ян, се сливат в топла прегръдка. Сигурно усещате голямото значение на този момент и огромната му роля в живота ни.

С прегръдката настъпва онзи магически момент, в който вратата на възможностите се отваря и ни допуска в безплатния магазин с чудеса.

Не си представяйте, че ще чакате на голяма опашка да получите своето сбъднато желание. За пазаруването няма да ви трябва информация за работно време, финансова възможност или голяма кошница. Не! Имате на разположение 8 часа след началното време на процеса, бял лист, химикал, искрени желания, чисти мисли, добро сърце и много вяра.

Всяко новолуние през годината е различно. Всеки месец магазина се преобразява и продава различни възможности спрямо знака на зодиака, който има право да го управлява един път в годината. Сега новолунието се случва в знак Стрелец и ни отваря възможности да сбъдваме желанията, свързани със знака - лично развитие и усъвършенстване, далечни пътувания, философия, морал, висше образование и духовно извисяване.

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например: желая, пожелавам си, моля, искам да сбъдна. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот. Ето някои примерни формулировки на желания, според американската астроложка Жан Спилър:

- Искам с лекота да предприемам действия, които интуицията ми подсказва, че е правилният път за мен.

- Искам с лекота да предприема пътуване до… на цена, която мога да си позволя.

- По отношение на ситуацията… искам да се изпълня с оптимизъм и позитивни решения

- Искам яснота по отношение на делото на…, което да доведе до вземането на решение в моя най-добър интерес.

- Искам лесни, приятелски взаимоотношения с хората.

- Иска с лекота да стана възприемчив/а към добрия късмет във всяка област от живота ми.

- Искам успешно да се запиша да уча…

- Искам с лекота да привлека, разпозная и започна да чета тези книги, които имат положително въздействие върху моето духовно развитие.

- Искам с лекота да се освободя от всички самосаботажи по отношение на… пари, лично щастие, успех…

- Искам с лекота да се освободя от навика да прекалявам по отношение на… работа, харчене и т.н.

В помощ на здравето ни това новолуние ще помогне за лечение на органите, управлявани от знак Стрелец - тазобедрени стави, бедра, черен дроб.

- Искам с лекота да привлека, разпозная и работя с правилните лечители, които да възстановят здравето ми в областите… (управлявани от Стрелец).

Най-силно от него могат да бъдат облагодетелствани родените в първа декада огнени знаци (Стрелци, Овни и Лъвове).

Успех на всички!

Венета

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X