Напишете дума/думи за търсене

За кои зодии краят на ретроградния Меркурий обещава нови хоризонти

Със сигурност у много хора заглавието ще предизвика усмивка и значителна доза успокоение. Имате право на това.

На 20-и ноември планетата на комуникациите Меркурий излиза от последната си за годината ретроградна фаза в знак Скорпион.

В знак Скорпион ретроградният Меркурий преживя истински реставраторски период, който ни донесе сили и желания за промяна. Бяхме свидетели на ситуации, които бяха извън нашия контрол и които имахме чувството, че не може да влияем. Това положение най-много засегна и потисна водните знаци (Рак, Риби и Скорпион) като ги накара да преживеят истински катарзис със собственото си усещане за света. Сега искам да успокоя същите, като им обещая нови хоризонти и прекрасни дестинации за далечни плавания.

Наученото, усетеното и видяното сега запазете за себе си и използвайте градивно и пълноценно в бъдеще.

До 22-ри ноември Меркурий ще бъде стационарен. Дотогава продължава да важи правилото „Не действай“. В тези дни е повишена опасността от пътно транспортни произшествия. Карайте внимателно! Подобно на последните градуси на всяка натална планета, в края на ретроградните планети енергията е най-силна. Тогава сякаш планетата спира, обръща се назад и си казва, че трябва като за последно да направи най-големите поразии. Аз лично си го представям като излизане от стаята, казване на важни думи и хлопване на вратата. Така силно, че всички да чуят и видят последствията. След тази дата е време да продължите по пътя си без компанията на ретроградния Меркурий с повече увереност и вяра.

Попътен вятър на всички!

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X