Напишете дума/думи за търсене

Юпитер в Козирог – чудеса и сбъдване на мечти

Днес, 2-ри декември, около 19:30 часа, планетата гигант Юпитер ще премине в знак Козирог и ще остане в неговото царство до 17-и декември 2020 г.
И нека новата година за най-голямата планета в слънчевата система започне сега…

Юпитер е известен на човечеството още от древни времена. Планетата е именувана от римляните и носи името на бог Юпитер от тяхната митология. В гръцката митология планетата се изобразява с гръмовержеца Зевс, властелин на целия свят. Затова астрономическият символ е стилизирано изображение на светкавица. (?)

В Астрологията планетата Юпитер пребивава в знак около една година и обикаля цялото астрологично колело за около 12 години. Добронамерено, справедливо и разширяващо е неговото действие в сферите, през които преминава.

Последната година Юпитер обитаваше собствения си дом щастливо, спокойно и благотворно. Сега предстои да напусне собствените си покои и да се отправи на отговорно и сериозно пътуване в знак Козирог. Тук планетата ще трябва да бъде по-решителна, сериозна и ще изиска от нас бързо да пораснем. Сега се налага да излезе от уютния си дом и да се изправи пред предизвикателствата на живота. Подкрепена от Плутон и Сатурн, планетата Юпитер ще има възможност да превърне всяка цел в сбъдната мечта. Възползвайте се от тази компания в дома на кардиналния знак Козирог и открийте възможността да направите голямата си крачка.

В последните две години Сатурн и Плутон в знак Козирог ни изправяха пред предизвикателства, които изискваха от нас старание, време, ресурс, мъдрост и усилия. Бяхме принудени да променяме, да се адаптираме и да правим компромиси с вътрешното си спокойствие и принципи с единствената цел да се задържим на пътя си. Навлизането на Юпитер в знак Козирог съвсем справедливо ще ни даде възможност да усетим лекота в това, което сме започнали. Ще възнагради усилията ни с резултати и ще усмихне онези, които заслужават това. Юпитер е планетата на късмета и тя е тази, която ни подкрепя в онези моменти на самота и безизходица. Доверете й се и с повече смелост погледнете пред себе си. Покажете й старание, амбиции и цели и тя ще ви даде късмет, с който да сбъдне мечтите ви. Бъдете смели, дейни и не оставяйте дребните камъчета да ви отклонят от целта.

Най-голяма подкрепа и любов в делата си ще получат представителите на земните знаци -Козирог, Телец и Дева. За тях дойде моментът да берат плодовете на своя продължителен труд и постоянство.
Подкрепа в делата и лекота ще имат представителите на зодия Скорпион и Риби. Същите ще усещат повече късмет и прегръдки от съдбата.

Динамична и предизвикателна година предстои за знаците Рак, Овен и Везни. Пред тях ще има възможности, които ще изискат повече усилия и постоянство. Предстоят полезни уроци и ситуации, които ще изискат мъдрост, воля и отдаване. Не забравяйте, че всяка възможност е шанс и всеки шанс е подарък. Не се отказвайте, защото подаръкът си струва.
За всички останали знаци се очертава спокойна и красива година, пълна с чудеса, възможности и реализирани планове.

Нека продължим делата си с повече старание, нека вярваме повече в себе си и нека доверието, че всичко се подрежда най-добре за нас е в основата на мисленето ни.
Имайте здраве и верни приятели. Давайте това, което искате да получите. Ценете миговете на спокойствие и лекота. Дарявайте с усмивка случайните погледи и подминавайте несъвършенствата в живота.
Ретроградно движението на Юпитер ще бъде в периода 14-ти май – 13-ти септември, между градусите 27 и 13, в знак Козирог.

Желая ви чудесна година,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук, както и да поръчате нейната астрологична прогнозна книга "Сигурна промяна - 2020".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X