Напишете дума/думи за търсене

Годишен хороскоп за 2020-а (първа част)

ОВЕН

За вас предстои важна, предизвикателна и структурираща живота ви година. Най-големи промени годината е подготвила за представителите на първа и втора декада. Същите трябва да бъдат последователни, отговорни и принципни в отношения, партньорства и поемане на нови ангажименти. Представителите на първа декада претърпяха промени, които през новата година ще изискат от тях грижа и запазване на спечеленото.

От 17.02 до 10.03 ще имате лекотата и късмета да довършите започнатите дела. Периодът е хубав да продължите стари дела, да потърсите развитие по започнати преговори, да помислите за създаване на нови контакти и ревизиране на плановете.

От 13.05 до 25.06 очаквайте поява на стари приятели и възстановяване на прекъснати любовни отношения. Използвайте този период да върнете при себе си това за което тъгувате, че сте загубили в миналото. Периодът не е подходящ за сключване на брак, подписване на важни договори, медицински интервенции и козметични процедури.

От 18.06 до 12.07 бъдете предпазливи в срещи, разговори и пътувания. Възможно е да се чувствате неразбрани и демотивирани. Избягвайте провеждането на важни срещи и довършете започнатите дела.

От 10.09 до 14.11 ще имате шанс да видите проблемите и възможностите си под друг ъгъл. Използвайте този период за изготвяне на стратегия и план за действие. Не се ядосвайте ако делата ви имат застой. Той е необходим за да видите пропуските си и да обмислите по-добре бъдещите си планове.

От 13.10 до 04.11 не предприемайте важни бизнес срещи и ключови за интереса ви разговори. Опитайте се да бъдете по-търпеливи и внимателни към околните. Отстъпчивостта ви в този период ще ви възнагради в бъдеще.

ТЕЛЕЦ

След бурята винаги идва слънце и на вас годината ще донесе нови възможности, сбъднати мечти и реализирани планове. Най-смели в преследването на целите си ще бъдат родените в първа декада, които съветвам да повярват в късмета си и да рискуват разумноПредставителите на втора и трета декада ще усещат повече лекота, спокойствие и попътен вятър. Време е да разпределите силите си и да се възползвате от новите възможности.

От 17.02 до 10.03 използвайте този период за подновяване на стари отношения в личен и професионален план. Огледайте се за нови възможности и доразвийте започнатите проекти. Времето не е подходящо за започване на нови дела и сключване на договори.

От 13.05 до 25.06 задължително си позволете повече почивка и занимания с любими неща. Периодът не е подходящ за влизане в договорни отношения, медицински и козметични процедури. Времето е хубаво за изглаждане на любовни отношения и споделяне.

От 18.06 до 12.07 Разкошен период за създаване на хармония в дома. Обърнете внимание на любимите хора, споделете притесненията си и потърсете любов и разбиране. Избягвайте крайни решения и впускане в сериозни дела.

От 10.09 до 14.11 В този период организирайте ангажиментите си по приоритет. Времето е подходящо за анализ на създадените ситуации и планиране с повече търпение и постоянство. Бъдете търпеливи към търсените резултати и придобивки.

От 13.10 до 04.11 в този период не поемайте нови ангажименти и дела. Довършете започнатото и отделете време на спорт и любими занимания. Не подписвайте важни договори и не се излагайте на рискови пътувания.

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте една по-лека, късметлийска и успешна година. Ограниченията, които са били на пътя ви през изминаващата година ще бъдат заменени с възможности в личен и професионален план. От вас се изисква да подредите ангажиментите си по важност, да проявите упоритост и последователност, които да ви донесат развитие и растеж. Родените в първа и втора декада ще имат възможност да създадат нова структура в живота си с промяна на работа или създаване на семейство. Родените в трета декада ще се радват на успехи и лично удовлетворение.

От 17.02 до 10.03 ще получите важни новини и известия, които ще донесат насока за бъдещото ви развитие. Родените в първа декада могат да очакват неочаквани срещи. Същите трябва да избягват пътувания, резервации, важни срещи и разговори. Родените в трета декада също трябва да отложат важни ангажименти и да не обръщат внимание на дребните недоразумения около тях.

От 13.05 до 25.06 бъдете внимателни в общуването в бизнес и личен план. Времето е подходящо за ревизия на договорни отношения и любовни такива. Периодът е подходящ за анализ на личните отношения, възстановяване на стари отношения и приятелства. Не подписвайте важни договори и не се излагайте на операции и козметични процедури.

От 18.06 до 12.07 е уникален период за развитие на отношения с любимите хора. Използвайте времето за разговори с децата, партньорите, родителите и хората, които обичате. Имате възможност да обичате и търсите любов повече от всякога. Оставете служебните дела за по-късно.

От 10.09 до 14.11 е ключов период да продължите започнатите дела с повече спокойствие и вяра в успеха. Времето не подходящо за нови инициативи, но ще ви даде възможност да вървите по-бавно и да виждате важните неща. Запазете спокойствие и не бързайте в търсене на резултати.

От 13.10 до 04.11 очаквайте объркани планове, провалени срещи и дребни конфликти. Периодът не е подходящ за поемане на нови ангажименти и включване в проекти. Бъдете по-отстъпчиви и заложете на довършване на започнатите дела.

РАК

Ако всеки знак трябва да нарисува картина през новата година, то изискването за вас ще бъде тя да е най-голяма, красива и сложна. В същото време ще ви бъдат дадени най-хубавите четки и най-пъстрите бои да направите своето творение. Очаква ви палитра от възможности с много ограничения, лишения и компромиси. Не очаквайте скука и еднообразие. Вярвайте, че минавайки през такива периоди човек израства, научава се да цени повече малките неща и умее да се радва на успеха си с повече любов към себе си и любимите хора.

От 17.02 до 10.03 не се излагайте на рискови занимания и спортове. Очаквайте хаос в комуникацията и общуването. Проверявайте внимателно документите, с които работите и търсете повече разбиране от околните. Времето не е подходящо за водене на важни разговори и встъпване в договорни отношения.

От 13.05 до 25.06 очаквайте повече хубави моменти, любовни преживявания и успех в делата. Периодът е подходящ за духовни практики и търсене на разбиране и уют. В бизнес план очаквайте развитие на делата и реализиране на стари плановете. Избягвайте операции и медицински процедури.

От 18.06 до 12.07 не си позволявайте поемане на нови ангажименти. В този период потърсете развитие на стари проекти и продължение на започнати разговори. В новите начинания очаквайте объркване и липса на информация. След този период действайте.

От 10.09 до 14.11 е възможно да усещате неразбиране от колеги и партньори. Бъдете търпеливи и въздържани от крайни изказвания и действия. Периодът ще изиска повече търпение и последователни действия. Оставете нещата които не се получават и не се безпокойте за това, което не зависи от вас.

От 13.10 до 04.11 е последният за годината период, който ще изиска от вас да обърнете внимание да делата си до момента. Сега очаквайте да видите решение на стари и заплетени казуси. Времето не е удачно за поемане на нови ангажименти.

ЛЪВ

Изминалата година ви донесе възможности, уроци и ситуации, които изпитаха волята ви като ви дадоха ценни насоки как и с кого да продължите по пътя си. Новата година ще изиска от вас да запазите постигнатото, като го развиете, надградите и умножите с ясен план, добра стратегия и спазване на правила и условия. Ще имате нови идеи и планове, които ще бъдат успешно реализирани, ако добре се организирате и преценявате риска.

От 17.02 до 10.03 отделете внимание на стари отношения и уговорки. Периодът е удачен да преразгледате условия на кредитни задължения или да говорите с шефове за кариерно развитие и израстване. Времето не е подходящо за поемане на нови ангажименти и активни действия.

От 13.05 до 25.06 е период за възможности свързани с развитие на постигнатото до момента. Очаквайте връщане на стари любовни отношения и приятелства. Дайте шанс на хората, които държат на вас да влязат отново в живота ви. Избягвайте встъпване в брак, покупки на скъпи вещи и медицински процедури.

От 18.06 до 12.07 не обръщайте внимание на създаващия се хаос около вас. Опитайте се да стоите настрани от клюки, сплетни и интриги. Не предприемайте важни действия и не поемайте допълнителни ангажименти.

От 10.09 до 14.11 е изключително благоприятен период да получите подкрепа в делата и разбиране от колеги и партньори. Ще се чувствате удовлетворени, ако се съгласите с по-бавното темпо на успехите ви. Имайте търпение и скоро ще се радвате от сърце на случващото се във ваша полза.

От 13.10 до 04.11 очаквайте да научите истини, които да не са по вкуса ви. Възможно е да станете свидетели на ситуации, чрез които да си отговорите на много въпроси. Приемете информацията като полезна за вашето бъдеще. Не поемате нови дела и ангажименти.

ДЕВА

Очаквайте много затворени за вас врати през последната година да се отворят и да ви предложат нови възможности и сбъднати мечти. За тези, които са започнали нов етап в живота си с промяна на работа, позиция или промяна в семейното положение се очертава по-лека и ползотворна година. Ще усетите раздвижване в делата, късмет и лично удовлетворение. За тези, които не са имали смелост до момента за голяма крачка годината ще даде шанс за успех.

От 17.02 до 10.03 избягвайте конфликтни ситуации и поемане на нови отговорности. Периодът ще изпита търпението и вярата ви. Отложете важни ангажименти, срещи и пътувания за времето след този период.

От 13.05 до 25.06 е подходящ за анализ на дела, ангажименти и отношения. Избягвайте подписване на нови договорни отношения, покупки на скъпи стоки и медицински процедури. Провалените уговорки можете да приемате като избавление и знак от съдбата.

От 18.06 до 12.07 е удачен период да поправите допуснати в миналото грешки и пропуски. Бъдете внимателни към информацията, която поучавате и предпазливи към тази, която давате. Не поемайте нови ангажименти и дела.

От 10.09 до 14.11 се опитайте да не обръщате внимание на обкръжаващото напрежение. Бъдете сигурни, че вашите дела се подреждат без проблеми и притеснения. Запазете спокойствие и бъдете сигурни в успеха си.

От 13.10 до 04.11 е възможно да усещате неразбиране от колеги и партньори. Бъдете търпеливи и въздържани от крайни изказвания и действия. Периодът ще изиска повече търпение и последователни действия. Оставете нещата които не се получават и не се безпокойте за това, което не зависи от вас.

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук, както и да поръчате нейната астрологична прогнозна книга "Сигурна промяна - 2020".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X