Напишете дума/думи за търсене

Слънце в Козирог предупреждава тези зодии да не правят резки движения

Скъпи приятели,

В първите часове на 22-ри декември Слънцето навлезе в знак Козирог и ще остане там до 20-ти януари 2020 г.

Това е едно от най-желаните и очаквани слънца през годината. Козирог владее времето от календара с най-топлите празници, носещи уют, хармония и надежда за чудеса. Въпреки зимното време Слънцето в знак Козирог ни носи усещане за край, равносметка и в същото време ни дава шепа вяра и много надежда за началото на новата година. Това време е началото на нещо ново и вълнуващо, носещо повече от всякога надежда и вяра.

Козирог управлява времето, кармата, законите, правилата, инструкциите, брака, реда, дисциплината и отговорността. В астрологията на него е повелено кралството на най-сериозния, отговорен и амбициозен дом - 10. Това е най-високата точка в хороскопа, още наречена MC. Това е върхът на нашите професионални амбиции и мястото на нашата стълба в обществото. Знакът, управляващ това място, и планетите тук във всеки индивидуален хороскоп разказват какъв е нашият идеал за успех. Какво е важно за нас и по какъв начин можем да го постигнем.

Знак Козирог е кардинален и няма да скривам, че той е един от любимите ми знаци в зодиака. Енергията на знака е сложна, дълбока и донякъде студена. Козирог се управлява от планетата господар на кармата - Сатурн. Той не харесва емоционални слабости и не си позволява да бъде губещ. Животното Козирог е грациозно, упорито, целеустремено и неуморно. В пътя си към успеха то успява да покори най-високите и трудно достъпни планини с огромна воля и желание за успех.

Харесвам енергията на знак Козирог, на първо място, защото тя е истинска. Тук няма да намерите скрити планове, премълчани думи, фалшиви усмивки, мързел и лъжа. Хората с планети Луна, асцендент или Слънце в Козирог са честни, открити и реалисти. Трудно допускат хора до себе си и още по-трудно наричат някой приятел. Трябват им много време и ситуации, които да докоснат сърцето им. Пътят до сърцето на един Козирог не е лесен, но си заслужава да се преборите с неговата хладна усмивка, пренебрежителен поглед и мълчание. Струва си! Струва си да опитате, защото ще бъдете възнаградени с едно истинско приятелство, едно голямо сърце и много топли спомени. Не се сърдете, ако Козирогът забрави да ви поздрави за празник или личен повод, той е бил в поредното си покоряване на връх и просто е забравил не за вас, а за онзи повод, който за вас е изключително важен. Бъдете сигурни, че той няма никога да ви предаде или излъже, а това мисля е най-важното в едно приятелство.

Съветвам ви да обръщате повече внимание на дребните радости в живота. Времето лети, а работа винаги ще има. Разполагате с един живот и заслужавате лично време, спокойствие и безброй красиви спомени.

Тази година Слънцето ще бъде посрещнато в знак Козирог от дружелюбния Юпитер, строгия Сатурн и изискващия Плутон. Компанията обещава подкрепа и късмет на родените в първа декада Козирози, Телци и Деви, а родените във втора и трета декада ще се радват на нови възможности и предоставени шансове.

В следващия месец съветвам представителите на зодия Рак, Овен и Везни да бъдат въздържани от крайни решения и остри завои. Същите е желателно добре да планират ходовете си и да рискуват умерено и разумно. Почивката е препоръчителна!

Рибите и Скорпионите имат възможността да берат плодовете на труда си или да откриват нови възможности за реализация и сбъднати мечти.

Всички останали знаци ще се радват на хармония и лично удовлетворение.

Бъдете здрави, щастливи и обичани!

С много любов,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук, както и да поръчате нейната астрологична прогнозна книга "Сигурна промяна - 2020".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X